Partnere i reiselivsbransjen

Sammen med andre bedrifter i bransjen vår, kan vi tilby deg en helhetsopplevelse når du er på reise.

Mer enn bare overnatting

Avis

Avis har 5000 leiekontorer i over 170 land. Avis har vært i Sverige siden 1966 og har nå rundt 90 kontorer med personlig service på rundt 70 steder rundt om i landet.

Europcar

Europcar tilbyr 220 000 kjøretøyer på over 2400 steder i 96 land. I Sverige har Europcar rundt 4000 kjøretøyer fordelt på 92 kontorer.

FinnairPlus

FinnairPlus-medlemmer får poeng på opphold ved alle Scandic-hoteller. Poengene kan også brukes til gratisnetter på våre hoteller.

Malmö Aviation

Malmö Aviation flyr fra Malmø, Gøteborg og Umeå til Stockholm Bromma. Selskapet har over 1 million passasjerer i året. Scandic gir medlemmer i bonusprogrammet til Malmö Aviation poeng når de bor på Scandic. Vi utfører også markedsføringsaktiviteter sammen.

Molslinien

Molslinien – en ekspressferge mellom Sjælland og Jylland – har fem ferger og transporterer mer enn 1 million biler i året. Scandic gir fritidsreisende rabatt på fergebilletten når de bor på våre hoteller enten i Danmark eller Sverige. Vi tilbyr pakken til våre gjester og spesialtilbud til medlemmer av vårt stamgjestprogram.

NAF

NAF, Norges Automobil-Forbund, styres av medlemmene, gjennom hovedstyret. NAF har 75 lokalavdelinger og 490 000 medlemmer. NAF og Scandic har hatt et langvarig samarbeid på grunn av delte verdier og en felles målgruppe. NAF er en strategisk partner for salg av helgeopphold og ferier.

Norwegian

Norwegian er et offentlig lavprisflyselskap, og Skandinavias andre største flyselskap. De har et rutenett som strekker seg fra Europa inn i Nord-Afrika og Midtøsten. Ved utgangen av Mars 2009 opererte Norwegian 43 fly på 186 ruter til 82 destinasjoner. Norwegian vil motta totalt 58 nye, topp moderne Boeing 737–800-fly i perioden 2009–2014, noe som vil gi selskapet en av de mest moderne, effektive og miljøvennlige flåtene i kommersiell drift.

Parks & Resorts

Parks & Resorts driver Gröna Lund fornøyelsespark, Skara Sommarland vannpark, Furuviksparken dyre- og fornøyelsespark og Kolmården Zoo. Scandic har et nært markedsførings- og salgssamarbeid med alle fire attraksjoner.

SAS

SAS er Nord-Europas ledende flyselskap. Som Eurobonusmedlem får du 500 ekstra EuroBonus-poeng for hver natt du bor på et Scandic-hotell. Du trenger bare å vise EuroBonus-kortet når du sjekker inn på hotellet. Poengene kan brukes til å bestille en bonusnatt på alle våre Scandic-hoteller. Merk at det ikke er mulig å få både EuroBonus-poeng og Scandic Friends-poeng for samme hotellopphold.

Scandlines

Med 14 fergelinjer er Scandlines et av Nord-Europas største selskaper innen skipsfart. Vi samarbeider med Scandlines på både markedsførings- og salgsaktiviteter.

SJ

Swedish har et bredt samarbeid med svenske SJ (Statens järnvägar), og vi jobber i fellesskap for å styrke våre merkevarer. Scandic og SJ gjennomfører felles salgs- og markedsføringsaktiviteter.

Stena Line

Stena Line er et internasjonalt transport- og reiseserviceselskap og et av verdens største fergerederier. Vi Samarbeider med Stena Line på markedsførings- og salgsaktiviteter.

Tallink Silja AB

Tallink Silja AB er det ledende serviceselskapet innen passasjer- og skipstransport i Østersjøen. Selskapet tilbyr kundene sine førsteklasses sjøtransport og opplevelser. Vi samarbeider med Tallink Silja AB på markedsførings- og salgsaktiviteter.

Viking Line Apb

Viking Line Abp startet i 1963 under navnet Ålandsfärjan Ab. Selskapet ble notert på Helsingforsbörsen den 5. juli 1995, og har nå 7 skip som betjener strekningen Finland – Åland – Sverige og Østersjøen. Virksomheten omfatter reise, rekreasjon og skipstransport. Vi samarbeider med Viking Line AB på markedsførings- og salgsaktiviteter.