Den perfekte eggerøren

Med denne oppskriften får du enkelt og raskt en perfekt eggerøre.

Eggerøre er nærmest et fast innslag på frokostbordet. Med vår oppskrift får du den perfekte, kremete eggerøren på 1-2-3!

Foto: Christian Løken, Balder Film

Ingredienser:

6 porsjoner

  • 10 egg
  • 2 dl fløte
  • 100 g smør
  • Gressløk
  • Salt og pepper

Slik gjør du:

  1. Knekk 10 egg i en bolle.

  2. Bland eggene sammen med ca. 2 dl fløte..

  3. Smelt 50 g smør i en stekepanne på middels til høy varme. Ha eggemiksen i stekepannen og stek mens du rører forsiktig.

  4. Når eggerøren begynner å tykne, tar du pannen raskt av platen – uten å slutte å røre! Rør så inn 50 gram med romtemperert smør til eggerøren er fløyelsmyk.

  5. Pynt med litt finhakket gressløk, smak til med salt og pepper, og server.