Frokost i verdensklasse

Twinings Best Breakfast 2022s finale ble avholdt i Oslo torsdag 3. november 2022. Jubelen sto i taket da Scandic Nidelven vant kåringen av Norges beste hotellfrokost for 14. gang! Førsteplassen i konkurransen delte de med et annet trondheimshotell.Scandic Nidelven, Britannia Hotel og Thon Hotel Rosenkrantz i Oslo var de tre finalistene i Twinings Best Breakfast i 2022 hvor Scandic Nidelven og Britannia Hotel fikk en delt 1. plass!

Twinings Best Breakfast 2022

1. plass Scandic Nidelven & Britannia Hotel
3. plass Thon Hotel Rosenkrantz

Fagjuryen har bestått av kokkene Lars Erik Underthun og Wenche Andersen sammen med et hemmelig jurymedlem.

Juryen sier om Scandic Nidelven

- Scandic Nidelven er best i klassen når det gjelder den tradisjonelle hotellfrokosten, og har perfeksjonert denne. De er enestående i å håndtere en stor mengde gjester uten at det går utover opplevelsen, og selv med et svært bredt utvalg serverer de øverste klasse både når det gjelder kvalitet og service, samtidig som de ivaretar bærekraft. Dette er et sted alle vil føle seg hjemme og ivaretatt, hvor det alltid er noe nytt og spennende, og hvor alle kan finne akkurat det de ønsker for å ha den beste frokostopplevelsen.

Uttalser fra hotelldirektør ved Scandic Nidelven Kjetil Vassdal

- Vi har bygget en sterk frokostkultur her på hotellet, og kommer til å fortsette å jobbe hardt for å levere landets beste frokost. Vi har et motivert team som hele tiden tenker på hvordan vi kan utvikle oss videre, sier hotelldirektør ved Scandic Nidelven, Kjetil Vassdal.

Uttalser fra F&B manager i Scandic Norge

- Takk til alle de fantastiske medarbeiderne våre som aldri slutter å imponere, og takk til Scandic Nidelven for nok en enorm frokostbragd. 

At vi i tillegg kan skilte med hele 11 hoteller i finalen er vi utrolig stolte av 🌟 Takk til våre dyktige medarbeidere over hele landet som står på hver dag for å gi gjestene våre den beste starten på dagen, sier direktør for mat og drikke i Scandic Norge, Morten Malting.

Om Twinings Best Breakfast:

Twinings Best Breakfast er en årlig konkurranse som arrangeres av Haugen-Gruppen og Twinings te, der over 400 hotellfrokoster i Norge blir testet av en uavhengig fagjury gjennom året. Av de 400 hotellene som testes, kåres det fylkesvinnere og til slutt kårer man tre finalister som blir vurdert en siste gang opp mot hverandre.