Scandic-dominans

Twinings Best Breakfast offentliggjorde nylig semifinalistene i kåringen av Norges beste hotellfrokost, og Scandic er nok en gang kjeden med flest vinnere.Twinings Best Breakfast er det uoffisielle norgesmesterskapet i hotellfrokost, og er en årlig konkurranse i regi av Haugen-Gruppen. Etter å ha vurdert mer enn 400 hotellfrokoster, kunngjorde den uavhengige fagjuryen årets semifinalister 5. juli 2024.

Semifinalistene kjemper deretter om finaleplass, vurdert av en ekstern fagjury.
Vinnerne kåres torsdag 7. november.

Scandic har sterke tradisjoner for å hevde seg i frokostkonkurransen, og er nok en gang hotellkjeden med flest semifinalister (10 av 24 kjedehoteller) som dermed også er videre til semifinalen i årets konkurranse.

Disse hotellene gikk til topps i årets konkurranse

Region Øst Region Vest Region Midt
Scandic Lillestrøm Hotel Norge By Scandic Scandic Nidelven
Scandic Ambassadeur Drammen Scandic Sunnfjord Hotel & Spa Scandic Hell
Scandic Victoria Lillehammer Thon Hotel Rosenkrantz Bergen Clarion Hotel & Congress Trondheim
Thon Hotel Oslofjord Quality Hotel Maritim Radisson Blu Royal Garden Hotel
Region Nord Region Sør Region Oslo
Scandic Ishavshotel Scandic Park Sandefjord Thon Hotel Rosenkrantz Oslo
Thon Hotel Lofoten Scandic Kristiansand Bystranda Thon Hotel Storo
Thon Hotel Harstad Radisson Blu Caledonien Hotel Clarion Hotel The Hub
Radisson Blu Hotel Tromsø Thon Hotel Arendal Radisson Blu Plaza Hotel Oslo

- Vi jobber hele året for å gi gjestene våre den aller beste starten på dagen. Dette er en bekreftelse på at våre medarbeidere legger ned en fantastisk innsats for å skape gode frokostopplevelser, og at vi har etablert en sterk frokostkultur her i Scandic, sier direktør for mat og drikke i Scandic Norge, Morten Malting.


For å komme gjennom nåløyet i Twinings Best Breakfast, må man levere på produktkvalitet, utvalg, presentasjon, informasjon til gjestene, service, atmosfære, renhold og ryddighet. Bærekraft er dessuten et element som vektes tungt. Finalen i konkurransen arrangeres i høst.

Vi gratulerer med seieren så langt, og ønsker lykke til videre i årets Twinings Best Breakfast. Vinnerne kåres torsdag 7. november.

Om Twinings Best Breakfast

Twinings Best Breakfast er en årlig konkurranse som arrangeres av Haugen-Gruppen og Twinings te, der over 400 hotellfrokoster i Norge blir testet av en uavhengig fagjury gjennom året. Av de 400 hotellene som testes, kåres det regionsvinnere og til slutt kårer man tre finalister som blir vurdert en siste gang opp mot hverandre.