Norges beste frokost

Det er noe eget med vår hotellfrokost. Hver dag står den der, like fristende og klar for alle – med duft av nystekt bakverk, stabler med pannekaker, nylaget smoothie og frisk frukt. Vårt mål er at du skal få en bedre start på dagen, og at den følelsen sitter i lenge etter at du har forlatt oss.

At frokost har en helt spesiell plass i vårt hjerte er ingen hemmelighet. Vår lidenskap for frokost våkner til live hver eneste morgen, i hver eneste frokostkokk, frokostvert og barista.

Kun den beste frokost er god nok for våre gjester 

Vår frokost gjør ingen forskjell på A- og B-mennesker, allergikere, sunnhetsapostler eller livsnytere. Velvære starter med en fornøyd mage, så vi serverer en god blanding av næringsrike og velsmakende frokostprodukter på en velfylt frokostbuffet.

Norges beste frokost 2018

Scandic Nidelven har for 12. gang blitt norgesmester i frokost, og 10 av våre hoteller er fylkesvinnere! Følgende hoteller serverer den beste frokosten i sine fylker:

Scandic Nidelven - nasjonal vinner Sør-Trøndelag
Scandic Hell - bronsevinner Nord-Trøndelag
Scandic Park Sandefjord Vestfold
Scandic Ambassadeur Drammen Buskerud
Scandic Elgstua Elverum
Scandic Sunnfjord Hotel og Spa Sogn og Fjordane
Scandic Kristiansand Bystranda Vest-Agder
Scandic Byparken Bergen
Scandic Maritim Haugesund Rogaland
Scandic Parken Møre og Romsdal

– Vi har som mål at Scandic skal være best på frokost. Derfor jobber vi hele tiden med å videreutvikle og forbedre frokosttilbudet. Å ha norgesvinner, samt flertallet av fylkesvinnerne i denne konkurransen bekrefter at vår innsats gir uttelling. Det at frokost prioriteres når man overnatter på hotell motiverer oss til å legge inn det lille ekstra hver eneste dag for at våre gjester skal få servert den beste frokosten, sier Morten Malting, direktør for mat og drikke i Scandic. Les hele saken her.

Gode grunner til å starte dagen hos oss

  • Rikholdig og velsmakende frokostbuffet som inkluderer sunne alternativer
  • Allergivennlige frokostalternativer med gluten- og laktosefrie produkter, samt veganske og vegetariske alternativer
  • Debio bronse-merket, økologisk frokost
  • Økologisk fairtrade-merket kaffe, Fairtrade™ eller UTZ Good Origin sertifisert
  • Vi har konsentrert oss om å redusere matavfallet vårt siden 2013, og i samarbeid med To Good To Go kan vi via en app minske matsvinnet ytterligere sammen med deg
  • Frokost er inkludert* på de fleste av våre hoteller i Norden. I Tyskland og Polen får du frokost til en ekstra kostnad.

Vi kan alle kjenne behovet for å fylle på lagrene med en liten snack eller to på ettermiddagen. I vår shop er sandwicher, kaffe og snacks tilgjenglig 24 timer i døgnet. 

* På noen av våre signaturhoteller er ikke frokost inkludert i prisen. Kontakt hotellet for prisinformasjon.