Norges beste frokost

Det er noe eget med vår hotellfrokost. Hver dag står den der, like fristende og klar for alle – med duft av nystekt bakverk, stabler med pannekaker, nylaget smoothie og frisk frukt. Vårt mål er at du skal få en bedre start på dagen, og at den følelsen sitter i lenge etter at du har forlatt oss.

At frokost har en helt spesiell plass i vårt hjerte er ingen hemmelighet. Vår lidenskap for frokost våkner til live hver eneste morgen, i hver eneste frokostkokk, frokostvert og barista.

Kun den beste frokost er god nok for våre gjester 

Vår frokost gjør ingen forskjell på A- og B-mennesker, allergikere, sunnhetsapostler eller livsnytere. Velvære starter med en fornøyd mage, så vi serverer en god blanding av næringsrike og velsmakende frokostprodukter på en velfylt frokostbuffet.

– Vi har som mål at Scandic skal være best på frokost. Derfor jobber vi hele tiden med å videreutvikle og forbedre frokosttilbudet. Å ha norgesvinner, samt flertallet av fylkesvinnerne i denne konkurransen bekrefter at vår innsats gir uttelling. Det at frokost prioriteres når man overnatter på hotell motiverer oss til å legge inn det lille ekstra hver eneste dag for at våre gjester skal få servert den beste frokosten, sier Morten Malting, direktør for mat og drikke i Scandic. Les hele saken her.

Gode grunner til å starte dagen hos oss

  • Rikholdig og velsmakende frokostbuffet som inkluderer sunne alternativer
  • Allergivennlige frokostalternativer med gluten- og laktosefrie produkter, samt veganske og vegetariske alternativer
  • Debio bronse-merket, økologisk frokost
  • Økologisk fairtrade-merket kaffe, Fairtrade™ eller UTZ Good Origin sertifisert
  • Vi har konsentrert oss om å redusere matavfallet vårt siden 2013, og i samarbeid med To Good To Go kan vi via en app minske matsvinnet ytterligere sammen med deg
  • Frokost er inkludert* på de fleste av våre hoteller i Norden. I Tyskland og Polen får du frokost til en ekstra kostnad.

Norges beste frokost 2018

Scandic Nidelven har for 12. gang blitt norgesmester i frokost, og 10 av våre hoteller er fylkesvinnere! Følgende hoteller serverer den beste frokosten i sine fylker:

Scandic Nidelven - nasjonal vinner Sør-Trøndelag
Scandic Hell - bronsevinner Nord-Trøndelag
Scandic Park Sandefjord Vestfold
Scandic Ambassadeur Drammen Buskerud
Scandic Elgstua Elverum
Scandic Sunnfjord Hotel og Spa Sogn og Fjordane
Scandic Kristiansand Bystranda Vest-Agder
Scandic Byparken Bergen
Scandic Maritim Haugesund Rogaland
Scandic Parken Møre og Romsdal

Vi kan alle kjenne behovet for å fylle på lagrene med en liten snack eller to på ettermiddagen. I vår shop er sandwicher, kaffe og snacks tilgjenglig 24 timer i døgnet. 

* På noen av våre signaturhoteller er ikke frokost inkludert i prisen. Kontakt hotellet for prisinformasjon.