Våkne til Norges beste frokost

Hos oss får du den beste hotellfrokosten - det er bevist! Stå opp litt tidligere så du får ekstra god tid til å nyte en variert, næringsrik og smakfull frokostbuffet. Spis så mye du vil - frokost er inkludert i prisen når du overnatter hos oss, bortsett fra i Tyskland og Polen.

God morgen 

Som Nordens største hotellkjede serverer vi flest fullverdige frokoster i løpet av ett år, og vi er lidenskapelig opptatt av vår frokost. Kan du tenke deg en bedre start på dagen enn en rikholdig hotellfrokost? Som gjest på Scandic får du alltid en variert og energirik frokost med et komplett utvalg økologiske produkter og glutenfrie alternativer.

Våkne opp til over 100 deilige frokostprodukter. Tyskland og Polen serverer også frokost, men her må det betales 12 euro i Tyskland og 35-50 PLN i Polen for frokosten.

Ettersom vi vet at mat spiller en rolle for en bedre verden, serverer vi økologiske varer. Vår frokost består av et større utvalg av økologiske produkter, noe som kvalifiserer til Debio bronse. Minst 15 produkter ved hver frokostbuffé er økologisk!

Du vet aldri når du får lyst på noe å spise. I vår SHOP finner du smørbrød og ferskbrygget kaffe 24 timer i døgnet

En god start på dagen

  • Debio bronse-merket økologisk frokost
  • Økologisk fairtrade merket kaffe, Fairtrade™ or UTZ Good Origin certified
  • Bredt utvalgt allergivennlige produkter, gluten og laktosefrie produkter
  • En rekke sunne alternativer
  • Vi har konsentrert oss om å redusere matavfallet vårt siden 2013