Vafler med mening

I Scandic er vi levende opptatt av å bidra positivt til samfunnet vi er en del av, og samarbeidet med Vaffelgutta er ett av mange tiltak vi bidrar til. Vi håper at vårt felles engasjement vil bidra til økt oppmerksomhet for en god sak. Håper det smaker!Frokostvaflene våre gir deg garantert en god start på dagen

Fra 1.januar 2020 har vi inngått et samarbeid med Vaffelgutta som nå leverer Vaflene/vaffelrøren til oss - en frivillig organisasjon som ukentlig deler ut nystekte vafler til hjemløse og trengende. Vaffelgutta har i flere år gjort dagen litt bedre for de som trenger det aller mest, og nå gjør de også frokosten vår ekstra god og hjertevarm.

I tillegg til å spre glede med sine vafler, jobber Vaffelgutta for å få hjemløse og rusavhengige ut i arbeid gjennom samarbeid med næringslivet. I Scandic er vi levende opptatt av å bidra positivt til samfunnet vi er en del av, og samarbeidet med Vaffelgutta er ett av mange tiltak vi bidrar til. Vi håper at vårt felles engasjement vil bidra til økt oppmerksomhet for en god sak. Vaflene fra Vaffelgutta finner du på våre frokost buffeter på alle våre hoteller i Norge.

Håper det smaker!

Vil du lese mer om Vaffelgutta – se her!