Vi elsker å overraske våre medlemmer

Vi har passert 2 millioner medlemmer, og vi feirer fortsatt! Vi ønsker å behandle deg litt ekstra bra og gir deg 2000 ekstra poeng på din neste bestilling. Ikke medlem ennå? Bli medlem i dag og få alle fordelene helt fra starten. Og helt uten kostnad selvfølgelig.

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.

I år nådde Scandic Friends 2 millioner medlemmer. For å feire dette hadde vi en konkurranse hvor vi overrasket to av våre medlemmer da de sjekket inn på Scandic Anglais i Stockholm. Se deres reaksjon videoen nedenfor

Møt Dennis og Maria - vinnerne av en hotell-weekend

Dennis og Maria vant den luksuriøse hotellhelgen i Stockholm. Bli litt kjent med dem og les deres historie om deres tanker og hvordan de følte seg før, under og etter overraskelsen.

Slik får du 2000 ekstra poeng

For å aktivere kampanjekoden klikker du bare på Aktiver-knappen og logger deg på kontoen din. Bestill ditt opphold enkelt ved å skrive inn informasjonen i bestillingsmodulen.

 

Aktiver