Hvordan bruke poeng

Poengene du tjener kan du bruke på våre hoteller og hos våre partnere – bruk dem på bonusnetter eller tilvalg på hotellet. Bonusnetter kan bestilles med bare poeng eller med poeng som delbetaling, eller du kan gi poengene til en hjelpeorganisasjon.To nye måter å bruke poeng!

Betal med poeng i restaurant, bar og shop*

Neste gang du glemmer tannbørsten eller planlegger å spise i restauranten vår under oppholdet, kan du betale med poeng! Bare sett regningen på rommet ditt og gi oss beskjed om du vil betale med poengene dine ved utsjekk.

Hvordan fungerer det?

Hvis du har 10 000 poeng, kan du kjøpe noe for opptil NOK 125,- hvis du bare vil bruke poengene dine. Du kan også velge å betale en del med poeng og resten med kort.
 
Hvis du for eksempel kjøper snacks og noe å drikke for NOK 250,- i baren vår **, multipliserer du beløpet med 80 poeng for å få verdien av regningen din i poeng, 250x80 = 20 000 poeng. Hvis du ønsker å bruke 10 000 av de 20 000 poengene, må du betale resten kontant/kort. Varene du betaler med poeng er ikke poengkvalifiserende.

Lokal valuta Poeng
NOK 1 80 (eks: Kr 250,- x 80 = 20 000 poeng)
SEK 1 80
EUR 1 835
DKK 1 110
PLN 1 190

* Per i dag er det noen få hoteller (totalt 8) hvor du ikke kan bruke poeng i restaurant, bar eller shop: Norge: Scandic Hønefoss, Scandic Fauske, Scandic Leknes & Scandic Stiklestad, Sverige: Scandic Gällivare, Scandic Laholmen & Scandic Värnamo, Danmark: På Scandic Palace Hotel kan poeng kun brukes i shop, Finland: Scandic Forssa.

** I henhold til lokal lovgivning kan du betale med poeng på alle alkoholholdige drikker på Scandic-hoteller i Danmark, Tyskland og Polen, og bare for øl, cider og vin i Sverige, Norge og Finland.

Scandic Friends Shop

Bruk poengene dine i Scandic Friends Shop med produkter som Apple, Newport, Stanley med høy kvalitet og mer. Du kan velge å betale med poeng  eller kort, eller en kombinasjon kombinert melloms disse. Som medlem kan du bruke opptil 50 000 poeng i butikken i måneden.

bestill en bonusnatt

Bruk poengene dine raskere. Nå er det også mulig å delbetale bonusnetter med poeng, men du kan selvfølgelig fortsatt bestille en bonusnatt bare med poeng.

1) Delbetaling med poeng og penger

Du kan delbetale bonusnetter på hotellene som er i kategori 10 000 poeng og opp. For å se hva en bonusnatt koster ved delbetaling starter du bestillingsprosessen ved å velge ønsket hotell og klikk av for bonusnatt i bestillingsmodulen. Du vil da får opp tilgjengelig pris for betaling bare med poeng og delbetaling med poeng og penger.  

Gi bort en bonusnatt
Du kan alltid gi bort en av bonusnettene dine til noen andre. For å gjøre det, må du ringe medlemstjenesten vår, du kan ikke bestille en bonusnatt for noen andre via nettet vår app.

Medlemsservice: +47 23 15 50 00.

2) Betal kun med poeng

Du kan betale for bonusnatten kun med poeng. 

skjem deg bort

På utvalgte hoteller kan du bruke poengene til noe ekstra på rommet. Når du bestiller på vårt nettsted har du samtidig mulighet til å bestille noe lett å spise og noe å drikke som kan stå på rommet ditt når du kommer. 

Bruk poeng hos våre partnere

Bruk og tjen poeng på flere måter. Benytt deg av eksklusive tilbud fra våre partnere.

partner-vouchers

Bruk poeng på gavekort/voucher hos våre partnere og Wallmans.

 

NB! Vi gjør oppmerksom på at det ikke lenger er mulig å kjøpe bonusnattvouchere med poengene dine, men du kan selvfølgelig fortsatt bestille en bonusnatt via scandichotels.no og gi den bort til venner og familie. Hvis du har en ubrukt bonusnattvoucher er denne fortsatt gyldig til utløpsdatoen som står på voucheren.