Hvordan bruke poeng

Poengene du tjener kan du bruke på våre hoteller og hos våre partnere – bruk dem på bonusnetter eller tilvalg på hotellet. Bonusnetter kan bestilles med bare poeng eller med poeng som delbetaling, eller du kan gi poengene til en hjelpeorganisasjon.bestill en bonusnatt

Bruk poengene dine raskere. Nå er det også mulig å delbetale bonusnetter med poeng, men du kan selvfølgelig fortsatt bestille en bonusnatt bare med poeng.

1) Delbetaling med poeng og penger

Du kan delbetale bonusnetter på hotellene som er i kategori 10 000 poeng og opp. For å se hva en bonusnatt koster ved delbetaling starter du bestillingsprosessen ved å velge ønsket hotell og klikk av for bonusnatt i bestillingsmodulen. Du vil da får opp tilgjengelig pris for betaling bare med poeng og delbetaling med poeng og penger.  

Gi bort en bonusnatt
Du kan alltid gi bort en av bonusnettene dine til noen andre. For å gjøre det, må du ringe medlemstjenesten vår, du kan ikke bestille en bonusnatt for noen andre via nettet vår app.

Medlemsservice: +47 23 15 50 00.

2) Betal kun med poeng

Du kan betale for bonusnatten kun med poeng. 

skjem deg bort

På utvalgte hoteller kan du bruke poengene til noe ekstra på rommet. Når du bestiller på vårt nettsted har du samtidig mulighet til å bestille noe lett å spise og noe å drikke som kan stå på rommet ditt når du kommer. 

Bruk poeng hos våre partnere

Bruk og tjen poeng på flere måter. Benytt deg av eksklusive tilbud fra våre partnere.

partner-vouchers

Bruk poeng på gavekort/voucher hos våre partnere og Wallmans.

 

NB! Vi gjør oppmerksom på at det ikke lenger er mulig å kjøpe bonusnattvouchere med poengene dine, men du kan selvfølgelig fortsatt bestille en bonusnatt via scandichotels.no og gi den bort til venner og familie. Hvis du har en ubrukt bonusnattvoucher er denne fortsatt gyldig til utløpsdatoen som står på voucheren.