Hvordan bruke poeng

Poengene du tjener kan du bruke på våre hoteller og hos våre partnere – bruk dem på bonusnetter eller tilvalg på hotellet. Bonusnetter kan bestilles med bare poeng eller med poeng som delbetaling.måter å bruke poeng

Scandic Friends Shop - vår online shop

Bruk poengene dine i Scandic Friends Shop med produkter som Apple, Newport, Stanley med høy kvalitet og mer. Du kan velge å betale med poeng eller penger, eller en kombinasjon av disse. Som medlem kan du bruke opptil 100 000 poeng i butikken i måneden.

Betal med poeng i restaurant, bar og shop*

Neste gang du glemmer tannbørsten eller planlegger å spise i restauranten vår under oppholdet, kan du betale med poeng! Bare sett regningen på rommet ditt og gi oss beskjed om du vil betale med poengene dine ved utsjekk.

Hvordan fungerer det?

Hvis du har 10 000 poeng, kan du kjøpe noe for opptil NOK 167,- hvis du bare vil bruke poengene dine. Du kan også velge å betale en del med poeng og resten med penger.
 
Hvis du for eksempel kjøper snacks og noe å drikke for NOK 250,- i baren vår **, multipliserer du beløpet med 60 poeng for å få verdien av regningen din i poeng, 250x60 = 15 000 poeng. Hvis du ønsker å bruke 10 000 av de 20 000 poengene, må du betale resten kontant/kort. Varene du betaler med poeng er ikke poengkvalifiserende.

Lokal valuta Poeng Eks. 10 000 poeng
NOK 1 60  NOK 167,-
SEK 1 60 SEK 167,-
EUR 1 630 EUR 12
DKK 1 84 DKK 91
PLN 1 144 PLN 53

* Per i dag er det noen hoteller hvor du ikke kan bruke poeng i restaurant, bar eller shop: Norge: Scandic Meyergården, Scandic Harstad, Scandic Syv Søstre, Scandic Fauske, Scandic Leknes, Scandic Grand Tromsø, Scandic Stiklestad, Scandic Parken, Scandic Hønefoss, Scandic City Fredrikstad og Scandic Brennemoen Sverige: Scandic Visby, Scandic Gällivare, Scandic Laholmen, Scandic Värnamo, Scandic Arvika and Scandic Stora Hotellet Danmark: Scandic Palace Hotel  Finland: Scandic Forssa.

** I henhold til lokal lovgivning kan du betale med poeng på alle alkoholholdige drikker på Scandic-hoteller i Danmark, Tyskland og Polen, og bare for øl, cider og vin i Sverige, Norge og Finland.

bestill en bonusnatt

På tide å bestille en bonusnatt på et av våre hoteller? Du har to betalingsalternativer, enten delvis å betale natten ved å kombinere poeng og penger eller å betale kun med poeng. En bonussnatt gjelder for to personer i dobbeltrom.

1) Delbetaling med poeng og penger

Du kan delbetale bonusnetter på hotellene som er i kategori 20 000 poeng og opp. For å se hva en bonusnatt koster ved delbetaling starter du bestillingsprosessen ved å velge ønsket hotell og klikk av for bonusnatt i bestillingsmodulen. Du vil da får opp tilgjengelig pris for betaling bare med poeng og delbetaling med poeng og penger.  

Gi bort en bonusnatt
Du kan alltid gi bort en av bonusnettene dine til noen andre. For å gjøre det, må du ringe medlemstjenesten vår, du kan ikke bestille en bonusnatt for noen andre via vår nettside eller vår app. En bonusnatt som gis bort må betales i sin helhet med poeng - delbetaling penger er ikke mulig.

Medlemsservice: +47 23 15 50 00.

2) Betal kun med poeng

Du kan betale for bonusnatten kun med poeng. 

skjem deg bort

På utvalgte hoteller kan du bruke poengene til noe ekstra på rommet. Når du bestiller på vårt nettsted har du samtidig mulighet til å bestille noe lett å spise og noe å drikke som kan stå på rommet ditt når du kommer. 

partner tilbud og vouchers

 

NB! Vi gjør oppmerksom på at det ikke lenger er mulig å kjøpe bonusnattvouchere med poengene dine, men du kan selvfølgelig fortsatt bestille en bonusnatt via scandichotels.no og gi den bort til venner og familie. Hvis du har en ubrukt bonusnattvoucher er denne fortsatt gyldig til utløpsdatoen som står på voucheren.