Level 2

Når du kommer opp på Level 2 får du flere fordeler som blant annet bo 2 for 1, i tillegg til at du selvfølgelig beholder fordelene fra Level 1.Bo 2 betal for 1

For et enda bedre opphold, ta med en i familien og de kan bo gratis sammen med deg på rommet ditt. Bare bestill ditt opphold som vanlig for to personer, og rabatten vil trekkes fra på hotellet. Dette gjelder ikke hvis rommet er forhåndsbetalt. På enkelte av våre rompriser er det ingen ekstra kostnad forbundet med å være to personer på rommet slik at du i disse tilfeller ikke vil få rabatt. Si i fra at dere skal bo 2 for 1 når dere sjekker inn.

bonus ved bestilling på vårt nettsted

Flere poeng er bare et klikk unna. Hvis du bestiller overnatting på nettstedet vårt, får du 230 bonuspoeng

Du beholder fordelene fra LEVEL 1

20 % rabatt på overnatting i helger

Nå neste nivå med en helg på hotell. Som medlem får du 20 % rabatt på utvalgte helger* fra fredag til søndag når du bestiller på vårt nettsted. Bruk koden FG2. 

3 % rabatt alle dager

Som medlem får du alltid rabatt når du bestiller på nettstedet vårt. Du får nettrabatt alle dager ved å bruke koden FG2 når du bestiller.

10 % rabatt i helger

Nyt en velsmakende frokost, brunsj eller middag i helgen. Selv om du besøker hotellet uten å bo der, får du 10 % rabatt på mat fredag til søndag. Dette gjelder i restauranter, SHOP og kafeer på alle våre hoteller, og for opptil seks personer. Hvis du har en restaurantvoucher, kan du selvsagt bruke den i tillegg til rabatten. Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud.

Husk å vise ditt digitale medlemskort eller oppgi medlemsnummer til personalet.

Bonus ved å bestille på vårt nettsted

Flere poeng er bare et klikk unna. Hvis du bestiller overnatting på nettstedet vårt, får du bonuspoeng. Det samme gjelder når du bestiller en bonusnatt eller gir bort en bonusnatt i gave.

Bonusnetter og delbetaling

Du kan bruke poengene dine på bonusnetter på våre hoteller. Tilgangen på bonusnetter og hvor mange poeng du trenger, varierer etter hotell og kategori. Hvis du avbestiller, får du poengene tilbake. Hvis du bruker poeng som utløper før ankomst og avbestilling, vil disse poengene likevel utløpe, og hvis du har bestilt et rom og ikke møter opp, mister du de aktuelle poengene. De samme reglene gjelder for bonusnetter som gis bort i gave. 

På vårt nettsted kan du også bestille bonusnatt og delbetale, noe som betyr at du ikke trenger å ha nok poeng til uttak av en bonusnatt - betal med poeng og penger. Vær oppmerksom på at restaurant voucheren ikke er inkludert når du tar ut bonusnatt eller har delbetalt bonusnatten.

Gode tilbud fra våre partnere

Det finnes flere muligheter til å tjene og bruke poeng. Vi har utvidet samarbeidet vårt med flere partnere som gir deg eksklusive tilbud og spesialpriser.