Level 2

Når du kommer opp på Level 2 får du flere fordeler som blant annet å velge mellom å få en restaurant voucher eller ekstra poeng, i tillegg til at du får 230 bonuspoeng når du bestiller online på vårt nettsted.RESTAURANT VOUCHER eller poeng

Ta en matbit i restauranten under oppholdet, eller tjen poeng som du kan bruke senere, du bestemmer hvilken fordel du foretrekker. Som medlem på nivå 2 mottar du en restaurantkupong til en verdi av NOK 50 eller 400 bonuspoeng for hver poengskvalifiserende natt du bor. Vær oppmerksom på at restaurant voucheren ikke er inkludert når du benytter bonusnetter eller delvis betalte bonusnetter. Hvis du velger bonuspoeng i stedet for restaurant voucher gjør vi oppmerksom på at det kan ta opptil 10 dager før poengene er registrert på din konto.

bonus ved bestilling på vårt nettsted

Flere poeng er bare et klikk unna. Hvis du bestiller overnatting på nettstedet vårt, får du 230 bonuspoeng

Du beholder fordelene fra LEVEL 1

Beste pris på overnatting

Som medlem vil du alltid få den beste prisen hver dag hele uken når du bestiller på vår nettsted eller i vår app. ​Medlemsprisen vil være synlig ved bestilling og du behøver ingen kode for å få medlemspris. ​

10 % rabatt på mat i helger

Nyt en velsmakende frokost, brunsj eller middag i helgen. Selv om du besøker hotellet uten å bo der, får du 10 % rabatt på mat fredag til søndag. Dette gjelder for restauranter, SHOP og kafeer på alle våre hoteller, og for opptil seks personer. Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud.

Husk å vise ditt digitale medlemskort eller oppgi medlemsnummer til personalet.

bonusnetter og delbetaling

Du kan bruke poengene dine på bonusnetter på våre hoteller. Antall poeng du trenger avhenger av hvilket hotell du velger å bo på. Hvis du avbestiller, får du poengene tilbake. Hvis du bruker poeng som utløper før ankomst og avbestilling, vil disse poengene likevel utløpe, og hvis du har bestilt et rom og ikke møter opp, mister du de aktuelle poengene.

På vårt nettsted kan du også bestille bonusnatt og delbetale, noe som betyr at du ikke trenger å ha nok poeng til uttak av en bonusnatt - betal med poeng og penger.

 

Gi bort en bonusnatt
Du kan alltid gi bort en av bonusnettene dine til noen andre. For å gjøre det, må du ringe medlemstjenesten vår, du kan ikke bestille en bonusnatt for noen andre via nettet vår app.

Medlemsservice: +47 23 15 50 00.

gode tilbud fra våre partnere

Det finnes flere muligheter til å tjene og bruke poeng. Vi har utvidet samarbeidet vårt med flere partnere som gir deg eksklusive tilbud og spesialpriser.