Level 3

På Level 3 får du enda flere fordeler som sen utsjekk ved tilgjengelighet og fri adgang til treningsrommet vårt selv når du ikke bor på hotellet.si opp medlemskapet på treningssenteret

Fra og med Level 3 får du adgang til alle treningsrom på Scandic – selv om du ikke bor på hotellet. Ettersom vi ikke alltid kan tilby garderobe og dusjmuligheter, anbefaler vi at du kommer i treningstøy.

Verdt å merke seg ved besøk i treningsrommet:

  • Tilgangen gjelder bare Scandics egne treningsrom
  • Tilgangen er personlig og gjelder for én person
  • Du må sjekke inn og ut i resepsjonen med medlemskort og gyldig legitimasjon
  • Hotellet har ikke ansvar for medlemmer som bruker treningsrommet
  • Tilgangen gjelder bare treningsrommet; vi kan ikke garantere tilgang til garderobe

 

Grunnpoeng når du bor og spiser

Det er med grunnpoengene du kommer til neste nivå. Når du bor på et av våre hoteller, tjener du 2,5 grunnpoeng for hver krone (eks. MVA) du bruker på hotellet som du setter på romregningen din. Det er prisen på rommet ditt, hva du spiser i restauranten, eventuelle tilvalg du legger til ved bestillingen og alt du kjøper fra vår SHOP som bestemmer hvor mange grunnpoeng du får. Den lokale valutaen gjelder (overnatting i Polen, hver zloty gir 7,5 grunnpoeng poeng og i andre land gir 1 Euro 25 grunnpoeng).

Restaurant voucher eller poeng

Ta en matbit i restauranten under oppholdet, eller tjen poeng som du kan bruke senere, du bestemmer hvilken fordel du foretrekker. Som medlem på nivå 3 mottar du en restaurantkupong til en verdi av NOK 100 eller 650 bonuspoeng for hver poengskvalifiserende natt du bor. Vær oppmerksom på at restaurant voucheren ikke er inkludert når du benytter bonusnetter eller delvis betalte bonusnetter. Hvis du velger bonuspoeng i stedet for restaurant voucher gjør vi oppmerksom på at det kan ta opptil 10 dager før poengene er registrert på din konto.

BONUS VED BESTILLING PÅ VÅRT NETTSTED

Flere poeng er bare et klikk unna. Hvis du bestiller overnatting på nettstedet vårt, får du 250 bonuspoeng. Det samme gjelder når du bestiller en bonusnatt.

 

du vil fortsatt ha gleden av fordelene fra tidligere nivå

  • De beste romprisene på overnatting alle dager i uken
  • 10 % rabatt på mat i helgene
  • Gode tilbud fra våre partnere