Top Level

Du som bor mye på hotell vil godt like å være på Top Level. Vi oppgraderer rommet ditt når vi har mulighet til det, du har utvidet tilgang til bonusnetter, samt 48-timers romgaranti, og en velkomstgave venter deg på rommet. Vi gjør alt for at din hotellopplevelse skal bli enda bedre.livstidsstatus hos scandic

Som medlem på Top Level har du muligheten til å bli medlem på livstid. Dette betyr at du aldri blir nedgradert og at du alltid vil være medlem på Top Level, uansett hvor mye du bruker oss eller bor hos oss. Vi vil gi deg beskjed hvis du har blitt medlem på Top Level på livstid.

48-timers romgaranti

Dette er en unik fordel for Top Level-medlemmer! 48-timers romgaranti gjelder når hotellet er fullbooket og du bestiller minst 48 timer i forveien. Det kan forekomme lokale unntak for 48-timers romgarantien ved viktige arrangementer i området. Se listen nedenfor for mer informasjon om våre unntaksdatoer. Du kan bestille direkte på hotellet eller gjennom vår bestillings- og medlemsservice.

Dette bør du huske om 48-timers romgarantien: Bestillinger må garanteres med kredittkort ved bestillingstidspunktet. 48-timers romgaranti kan kun brukes for ett rom, og kun når du selv skal bo i rommet. Vi kan ikke garantere en spesifikk romtype. 48-timers romgaranti gjelder ikke når du bestiller med bedriftspriser og Bonus Cheque-priser, men du kan bruke en Bonus Cheque som delvis betaling og betale resten separat. Du kan ikke bruke 48-timers romgaranti når du bestiller en bonusnatt.

Prioritert telefon

Som Top Level-medlem eller høyere har du prioritert tilgang til vår medlemsservice. Det er bare å ringe det vanlige nummeret 23 15 50 00 og følge instruksene.

Bonus ved bestilling på vårt nettsted

Flere poeng er bare et klikk unna. Hvis du bestiller overnatting på nettstedet vårt, får du 300 bonuspoeng.

velkomsthilsen

Vi setter stor pris på våre mest trofaste gjester, og du vil derfor finne en velkomshilsen på rommet.

DU VIL FORTSATT HA GLEDEN AV FORDELENE FRA TIDLIGERE NIVÅ


  • Bo 2 og betal for 1
  • 20 % rabatt på overnatting i helgene
  • Oppgradering av rom ved tilgjengelighet 
  • Sen utsjekk ved tilgjengelighet
  • 3 % rabatt alle dager
  • 10 % rabatt på mat i helgene
  • Fri adgang til treningsrommet, og når du ikke bor
  • Gode tilbud fra våre partnere