Top Level

Du som bor mye på hotell vil godt like å være på Top Level. Du har utvidet tilgang til bonusnetter, samt 48-timers romgaranti, og en velkomstgave venter deg på rommet. Vi gjør alt for at din hotellopplevelse skal bli enda bedre.48-timers romgaranti

Dette er en unik fordel for Top Level-medlemmer! 48-timers romgaranti gjelder når hotellet er fullbooket og du bestiller minst 48 timer i forveien. Det kan forekomme lokale unntak for 48-timers romgarantien ved viktige arrangementer i området. Se listen nedenfor for mer informasjon om våre unntaksdatoer. Du må ringe vår medlemsservice på telefon 23 15 50 00 for å benytte deg av 48-timers romgaranti.

Dette bør du huske om 48-timers romgarantien: Bestillinger må garanteres med kredittkort ved bestillingstidspunktet. 48-timers romgaranti kan kun brukes for ett rom, og kun når du selv skal bo i rommet. Vi kan ikke garantere en spesifikk romtype. 48-timers romgaranti gjelder ikke når du bestiller med bedriftspriser og Bonus Cheque-priser, men du kan bruke en Bonus Cheque som delvis betaling og betale resten separat. Du kan ikke bruke 48-timers romgaranti når du bestiller en bonusnatt.

Prioritert telefon

Som Top Level-medlem eller høyere har du prioritert tilgang til vår medlemsservice. Det er bare å ringe det vanlige nummeret 23 15 50 00 og følge instruksene.

Bonus ved bestilling på vårt nettsted

Flere poeng er bare et klikk unna. Hvis du bestiller overnatting på nettstedet vårt, får du 300 bonuspoeng.

RESTAURANT VOUCHER eller poeng

Ta en matbit i restauranten under oppholdet, eller tjen poeng som du kan bruke senere, du bestemmer hvilken fordel du foretrekker. Som Top Level-medlem mottar du en restaurantkupong til en verdi av NOK 150 eller 850 bonuspoeng for hver poengskvalifiserende natt du bor. Vær oppmerksom på at restaurant voucheren ikke er inkludert når du benytter bonusnetter eller delvis betalte bonusnetter. Hvis du velger bonuspoeng i stedet for restaurant voucher gjør vi oppmerksom på at det kan ta opptil 10 dager før poengene er registrert på din konto.

velkomsthilsen

Vi setter stor pris på våre mest trofaste gjester, og du vil derfor finne en velkomshilsen på rommet.

DU VIL FORTSATT HA GLEDEN AV FORDELENE FRA TIDLIGERE NIVÅ

  • De beste romprisene på overnatting alle dager i uken
  • Sen utsjekk ved tilgjengelighet
  • 10 % rabatt på mat i helgene
  • Fri adgang til treningsrommet 
  • Gode tilbud fra våre partnere