Medlemsrabatt hos SJ

Takket være vårt samarbeid med SJ får du en rekke fordeler som medlem av Scandic Friends. Hva med rabatterte togbilletter, muligheten for å bruke Scandic Friends-poeng hos SJ eller bruke dine SJ-Prio-poeng på Scandic?få rabatterte billetter hos sj

Bestill togreiser med rabatt – som medlem av Scandic Friends får du 10 % rabatt på togbilletter når du bestiller togreise 10 dager i forveien. For å få rabatten må du være innlogget på din Scandic Friends-konto. Bestill togbilletter.

Bruk Scandic-poengene dine til togreiser - logg inn i Scandic Friends-butikken og kjøp togbilletter for Scandic-poengene dine. Velg mellom billetter til intercity-/regiontog eller ekspresstog.

Bruk dine SJ prio-poeng på Scandic - Bruk dine SJ-poeng for kuponger på Scandic-hoteller i Sverige. Kupongene brukes som betalingsmiddel på hotellet. Du kan også bruke dine SJ-poeng til å bestille bonusnetter på Scandic-hoteller i Norge, Danmark og Tyskland. For å bruke dine SJ-poeng, logg inn på din SJ-profil på SJs nettside. Klikk her for å lese mer.