Ting du bør vite

Noen ting du bør vite om medlemskapet ditt i Scandic Friends. Vi har samlet litt informasjon nedenfor. Ikke nøl med å ta kontakt med vår medlemsservice hvis du har spørsmål!

Regler for bonusnetter

En bonusnatt er et hotellopphold du bestiller med poengene du har opptjent som Scandic Friends-medlem. Du kan bestille oppholdet ett år i forveien, og husk at du får 500 ekstrapoeng når du bestiller bonusnatten på nett – det er verdt et forsøk! Du får selvfølgelig dine vanlige fordeler også. Merk at bonusnetter kun kan bestilles for standardrom.

Hvis du er 3rd floor- eller Top floor-medlem, kan du bestille bonusnetter året rundt, men enkelte datoer kan det være begrenset tilgjengelighet på grunn av store arrangementer i området. Derfor er det alltid en god idé å bestille tidlig! For 1st floor- og 2nd floor-medlemmer kan enkelte hoteller ha unntaksdatoer under høysesonger. Du kan ikke bestille bonusnatt på disse datoene.

Hvis du avbestiller eller endrer en bonusnatt som er bestilt med poeng som utløp før det faktiske oppholdet, vil poengene anses som utløpt og du kan ikke bruke dem til andre bestillinger. Poengene kan ikke brukes til bestilling av en ny bonusnatt en annen dato.

Det er mulig å gi bort en bonusnatt til en venn. For å gjøre det må du kontakte vår bestillingsservice, da du foreløpig ikke kan gjøre dette på nettstedet vårt. Fordeler er ikke inkludert i bonusnetter som gis bort.

Regler for restaurantvouchere

På Scandic vil du bli servert god mat til en god pris. Som Scandic Friends-medlem på 2nd floor, 3rd floor og Top floor vil du motta en restaurantvoucher for hver kvalifiserende natt du overnatter som er bestilt direkte på vår hjemmeside. Denne fordelen er ikke gyldig hvis overnattingen er bestilt via for eksempel Hotels.com, Booking.com eller Expedia. Du kan bruke voucheren til mat og drikke på hotellet under oppholdet ditt. Verdien på voucheren og regler for hvordan du bruker den avhenger av landet du overnatter i. Du kan få mer informasjon på hotellet.

Du vil bli værende på ditt nivå i ett år

Når du har bodd hos oss det nødvendige antallet kvalifiserende netter innen en periode på 12 måneder, flyttes du opp til neste medlemsnivå. Når du har nådd neste nivå beholder du det nivået i 1 år, med mindre du kvalifiserer deg for enda et høyere nivå i mellomtiden.

Vi oppgraderer deg

Vi oppgraderer deg til neste medlemsnivå så snart du har bodd hos oss det nødvendige antallet kvalifiserende netter for det nivået. Du kan nyte de nye fordelene så fort nettene dine er registrert på medlemskontoen din. Det kan ta opptil 1 uke etter oppholdet ditt før dette blir registrert. Vi sender deg et nytt medlemskort etter 3 uker, med det samme medlemsnummeret som tidligere.

Du kan bli nedgradert

Hvis du ikke har bodd hos oss det nødvendige antallet netter for å opprettholde medlemsnivået etter 1 år fra oppgraderingen, vil du bli nedgradert ett nivå. Du trenger imidlertid ikke å bekymre deg. Du kan ikke bli nedgradert mer enn ett nivå i løpet av 12 måneder.

Poengene dine er gyldige i minst 3 år

Poengene dine er gyldige det året de opptjenes samt de 3 neste årene. Utløpsdatoen er alltid 31. desember. Når du bruker poengene dine til å bestille en bonusnatt eller partner voucher, trekker vi alltid fra dine eldste poeng først slik at poengene dine varer så lenge som mulig.

HVA ER EN KVALIFISERENDE NATT?

En kvalifiserende natt betyr at du tjener poeng og at den natten medregnes opp mot et høyere medlemsnivå. De fleste bestillinger gjort på nettstedet til Scandic, direkte hos et hotell, hos bestillings- & medlemsservice eller bestillingsverktøy for bedrifter er poengkvalifiserende, med et fåtall unntak for gratisopphold, bonusnetter eller andre spesielle avtalte priser. Bestillinger som er gjort gjennom et tredjeparts nettsted (f.eks. hotels.com, Expedia, booking.com), gruppebestillinger eller turoperatører vil imidlertid ikke telle som kvalifiserende netter.

Når får jeg Scandic Friends-fordelene?

For å få Scandic Friends-fordeler, må du bestille en kvalifiserende natt.

Les mer om unntakene under Vilkår og betingelser.