Opptjen og bruk poeng på HTL

HTL er vår søsterhotellkjede med hoteller av høy kvalitet til attraktive priser. HTL er det perfekte valget for erfarne reisende som setter pris på avant-garde design, høy kvalitet, personlig service og urban atmosfære. HTL tilbyr også smarte digitale løsninger som mobil innsjekking og romnøkler på mobiltelefonen.

Som medlem av Scandic Friends, trenger du bare å oppgi medlemsnummer når du bestiller et opphold på HTLs nettsted.

Gå til HTLs nettsted

Etter oppholdet, vil dine Scandic-poeng bli kreditert kontoen din, akkurat som når du bor på et Scandic-hotell. Du vil imidlertid ikke få andre medlemsfordeler enn poeng på HTL.

HTL design og komfort

Designen på rommene på HTL er nøye utvalgt og utviklet med den moderne reisende i tankene. HTLs design er tidløs og nordisk med fokus på høy kvalitet, komfort og smarte oppbevaringsløsninger. Det er gratis WiFi overalt på hotellet, og du kan enkelt koble til mobiltelefon, nettbrett eller datamaskin ved hjelp av Miracast og Airplay på TV-en.

I HTL lounge, kan du nyte småretter og drikke fra HTL-verter som alltid er tilgjengelige for gjestene. De erstatter tradisjonelle resepsjonister og hjelper deg gjerne med tips om byen. Loungen tilbyr selvfølgelig gratis WiFi og mange strømuttak, så du kan komme deg på nett raskt for å jobbe eller holde deg oppdatert.

På HTL betaler du bare for det du bruker. Du kan velge å betale for en deilig HTL frokost laget av nøye utvalgte ingredienser. Frokost inkluderer et utvalg av smørbrød, croissanter, pain au chocolat, yoghurt med hjemmelaget granola, friske fruktsalater og ferskpresset juice. Med kaffe og te selvfølgelig!

Rask og enkel innsjekking

Bare sjekk inn på hotellets innsjekkingsstasjon når du ankommer. Du kan også sjekke inn på vei til hotellet ved bruk av HTL-appen og benytte mobile funksjoner som romnøkkel. Du låser bare opp telefonen for å åpne døren. Når det er på tide å reise, trenger du ikke å gjøre noe for å sjekke ut. Du kan også få tilgang til hotellinformasjon og storbyguider via appen. For øyeblikket fungerer HTL-appen bare i Stockholm, men den vil snart være tilgjengelig på HTLs hoteller i Oslo.

Les mer om hvordan appen fungerer.

Medlemsnivå Scandic Friends-poeng per kvalifiserende natt

  • Top floor 3000
  • 3rd floor 2500
  • 2nd floor 2500
  • 1st floor 2000

Hvor mange poeng du trenger

Hvis du ønsker å bruke dine Scandic Friends-poeng til en bonusnatt på HTL, ring +46 8 40 920 920 (mandag til fredag fra kl. 08.00–20.00). Hoteller og destinasjoner – poeng

Antall rom satt av til bonusnetter på HTL er begrenset, akkurat som på Scandic. Derfor er det en god idé å bestille din bonusnatt på forhånd! En bonusnatt på HTL inkluderer: