Hva er din historie?

Tusener av mennesker besøker oss hver dag. Vi har en gjesteopptreden i livene deres, slik de har en gjesteopptreden på hotellene våre. Hver av disse historiene er unike, og de er ektefølte. Så hva er din historie?

Historier er til for å fortelles. 

Historier oppstår på hotellene våre hver eneste dag. Historier vi ikke alltid kjenner til. Kanskje møtte du din fremtidige ektemann på et av hotellene våre, eller fikk en telefonsamtale som endret livet ditt. Vi ønsker å høre dem alle, store og små! Fortell din, og få en sjanse til å vinne et to-netters helgeopphold på et av de 280 hotellene* våre.

Når du blir med i konkurransen, får historien din også sjansen til å bli vekket til liv igjen, ved å bli vist på en av kanalene våre eller i kommende markedsaktiviteter.

Hvordan blir jeg med i konkurransen?

Du kan bli med i konkurransen på to måter, gjennom sosiale medier eller ved å bruke skjemaet nedenfor. Fortell dine #scandichistorier. Det kan være et øyeblikk du opplevde på et av de 280 hotellene våre eller på en Scandic-destinasjon. Historier som er opplevd på et av hotellene våre har en større vinnersjanse.

Premie:

Vinnerne får et to-netters helgeopphold (fredag–søndag)

Send inn historien din på sosiale medier:

  1. Post et bilde eller en video med historien din på Instagram, Facebook eller Twitter. 
  2. Legg til en kort beskrivelse som forteller historien bak bildet. 
  3. Bruk disse etikettene: #ScandicHistorier, #ScandicHotels og #StayFeelLiveBetter 

Send inn ved bruk av skjemaet:

Fyll ut skjemaet nedenfor, og fortell oss historien din. Du kan også legge ved et bilde som hører til historien din. Bare sørg for at bildet er et originalbilde, og følger våre  vilkår og betingelser.