STAY FEEL LIVE BETTER

Disse vilkår og betingelser gjelder for konkurranser og/eller gavedryss sponset og/eller arrangert av Scandic. Deltakelse i sponset Scandic-konkurranse/gavedryss er gratis, og krever ikke kjøp av produkter eller tjenester der betaling er involvert. Ved å delta i konkurransene, samtykker deltakerne i reglene til konkurransen.

Vilkår og betingelser for konkurranse

Oppdatert september 2019

Les disse vilkår og betingelser nøye før du gir ditt samtykke til konkurransen.

Disse vilkår og betingelser gjelder for konkurranser og/eller gavedryss sponset og/eller arrangert av Scandic. Deltakelse i sponset Scandic-konkurranse/gavedryss er gratis, og krever ikke kjøp av produkter eller tjenester der betaling er involvert. Ved å ta del i

Historier er til for å fortelles. Fortell oss dine.

Tusener av mennesker besøker et Scandic-hotell hver dag. Vi har en gjesteopptreden i livene deres, slik de har en gjesteopptreden på hotellene våre. Alle disse menneskene har en historie, en grunn til å være der. Hvorfor er de der? Hvor skal de? Hva har skjedd? Historier er til for å fortelles. Fortell oss dine! Send inn historien din, og få sjansen til å vinne et helgeopphold på Scandic 

Enten det er en historie om noe som skjedde under et Scandic-opphold eller under besøket på en *Scandic-destinasjon, ønsker vi at du skal dele den med oss! Hvis du gjør det, har du sjansen til å vinne et to-netters helgeopphold (fredag–søndag) på en valgfri Scandic-destinasjon! 

Slik sender du inn historien din på sosiale medier: 

  1. Post et bilde eller en video med historien din på Instagram, Facebook eller Twitter. 
  2. Legg til en kort beskrivelse som forteller historien bak bildet. 
  3. Bruk disse etikettene: #ScandicHistorier, #ScandicHotels og #StayFeelLiveBetter 

Slik sender du inn historien din via nettstedet vårt: 

  1. Besøk Scandic-historier 
  2. Fyll inn skjemaet 
  3. Last opp et bilde som samsvarer med historien din (bildet må være originalt.) 

Hurtiglenker

Datoer for konkurransen 

Startdato: 28. oktober, 2019

Sluttdato: 24. november, 2019 

Bidrag må sendes inn i løpet av konkurranseperioden.  

Vinnerne vil bli annonsert på konkurransesiden (www.ScandicHotels.com) innen en måned etter konkurransens siste dag.  

Premie 

1vinnere i uken får et *to-netters helgeopphold på et valgfritt Scandic-hotell*. I tillegg kan bidragene bli delt på Scandics offisielle kanaler. 
 
* To-netters helgeopphold 

  • Oppholdet er kun gyldig fredag–søndag 

  • For 2 personer 

  • Mest sannsynlig et standardrom 

  • Kostnader i forbindelse med reise dekkes ikke 

*Gjelder ikke på signaturhoteller.

Deltakelse 

Deltakere som ønsker å kvalifisere må ha deltatt i konkurransen, og må ha fulgt og samtykket i alle konkurransereglene. Deltakere må være 16 år eller eldre. Dersom deltakerens bostedsland ved lov krever en annen aldersgrense, gjelder denne. Vinner(ne) vil trekkes etter at konkurranseperioden er over.  
 
Hvis konkurransen involverer en premie som skal leveres til en deltakers hjemmeadresse, kan bare deltakere som bor i et land/en by som Scandic leverer til, delta. Konkurranser/gavedryss gitt eller sponset av Scandic er ikke gyldig i Italia på grunn av tolkninger av gjeldende regelverk av det italienske fagdepartementet. 
 
Konkurranser/gavedryss må følge alle gjeldende føderale, provinsielle, statlige og kommunale lover og forskrifter. 
 
Informasjon gitt til Scandic av en deltaker må være nøyaktig og fullstendig. Vinnere av konkurranse/gavedryss vil få beskjed av Scandic innen 7 dager fra datoen da konkurransen var ferdig. Scandic kan be en vinner om å gi bevis på identitet før vedkommende får premien. 

Valg av og informering av vinnere 

Bidrag sendt inn til konkurransen vil bli bedømt på kreativitet, originalitet og overholdelse av reglene for innsending i konkurransen. Offisielle Scandic-kontoer på sosiale medier eller en jury sammensatt av markedsføringsmedarbeidere i Scandic vil velge ut vinnerne. Så snart vinnerne er bestemt, vil de bli informert via e-post eller direktemelding på sosiale medier. Vinnerne må svare innen 14 dager fra de fikk beskjed om premien fra Scandic, ved å sende adressen dit premien skal sendes, samt eventuelt annen informasjon. Hvis ikke vil premien gå tapt. 

Utdeling av premie 

Premien vil kun bli utdelt til premievinnerne. Premien vil bestå av Scandic-produkter og/eller tjenester som frokost-vouchere eller gratisnetter. Disse premiene er ikke overførbare, og kan ikke byttes eller veksles inn i tilsvarende kontantverdi. Hvis premien inkluderer et opphold på et Scandic-hotell, vil Scandic bestemme hvilket rom på ønsket hotell som blir gjort tilgjengelig for vinnerne. 
 
Ved mottak av vinnerens svar på e-posten eller meldingen om at de har vunnet, vil Scandic automatisk sende premien til den adressen/e-postadressen/sosiale medier-kontoen som er registrert, med mindre noe annet blir bestemt. Premievinneren er ansvarlig for eventuell beskatning som kan gjelde for premien. 

Jurisdiksjon 

Scandic forbeholder seg retten til å endre disse vilkår og betingelser, eller avbryte konkurransen til enhver tid. Scandic kan publisere endringer eller avbrytelse på sosiale medier eller www.ScandicHotels.com. 
 
Disse vilkår og betingelser styres og tolkes i samsvar med svensk lov.

Personlig informasjon 

Personopplysninger som navn, postadresse, e-postadresse, profil på sosiale medier og annen informasjon som deltakerne oppgir til Scandic i forbindelse med deltakelse i konkurransen, vil bli lagret av Scandic. Scandic kan avsløre personopplysninger til tredjeparter involvert i konkurransen for å gi premien til vinneren. Scandic vil oppbevare personopplysninger i 365 dager. 
 
 
Fra og med 25. mai 2018, hvis du er borger eller innbygger i et EU-land, har du rett til å be om tilgang til personopplysninger vi lagrer om deg. Du har også rett til å be om at feilaktige eller ufullstendige personopplysninger korrigeres. I tillegg har du rett til, i den grad vår behandling er basert på ditt samtykke, å når som helst trekke tilbake samtykket til vår behandling av dine personopplysninger. 
 
Hvis du har bekymringer rundt vår behandling av dine personopplysninger, nøl ikke med å kontakte oss. 
 
Scandic Hotels AB 
556299-1009 Box 6197 
SE-102 33 Stockholm 
Sverige 
 
E-post: gdpr@scandichotels.com 
Telefon: +46(0)8 – 517 350 00 


Du har også rett til å sende inn en klage til ditt lokale Datatilsyn hvis du ønsker det. 
 
Retten til dataportabilitet dekker personopplysninger du har oppgitt til oss, og som vi har behandlet, enten basert på ditt samtykke eller for å fullføre våre kontraktsforpliktelser overfor deg. 

Ansvarsfraskrivelse 

Ved å delta i konkurranser som er sponset av Scandic, anerkjenner og samtykker du i at sosiale mediekanaler som Instagram, Facebook, Twitter, Weibo, WeChat, YouTube og Snapchat ikke på noen måte er ansvarlig, tilknyttet eller forpliktet til noe relatert til våre konkurranser/gavedryss. 
 
Hvis du skulle ha tekniske problemer når du sender inn bidrag, tar ikke Scandic ansvar,