Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.

For øyeblikket holder vi stengt grunnet renovering. Gleder oss til å ha deg som gjest når vi åpner igjen i juni 2019. Da med 70 nye rom og et totalrenovert hotell. Bo i hjertet av Bergen, rett på Fisketorget, med en fantastisk utsikt over byen. Nyt severdigheter som Fløibanen, Nordnesparken og et stort utvalg turløyper på de 7 fjellene som omkranser byen. Perfekt for deg som vil ha et avbrekk fra hverdagen. 

Read more about Scandic Strand

I vår hotellbar "Femte i Andre", kjent som en av Norges beste barer, kan du nyte atmosfæren med noe godt i glasset. Forfatteren Gunnar Staalesens berømte romanfigur, Varg Veum, er en kjent gjest på hotell Scandic Strand og i romanene dukker han opp i forskjellige sammenhenger rundt på hotellet. På hotellet har vi frokostbuffet med sjøutsikt, samt møtekapasitet på opptil 80 personer fordelt på 5 møterom. Når du bor hos oss kan du trene gratis hos hotellets samarbeidspartner, Actic Gym, som ligger 5 min unna hotellet eller låne gåstaver og sykler i resepsjon. Spør oss gjerne om forslag til turrute. Hotellet har gratis WiFi til alle gjester.

Gå ikke glipp av et besøk til Bryggen med sine historiske hansabygninger. Når du først er i Bergen kan du ta toget på Flåmsbanen forbi raviner, fosser og elver og nyte det vakre landskapet rundt Bergen. Scandic Strand har severdighetene som Bryggen, Torgallmenningen, Ole Bull Scene og Den Nationale Scene i umiddelbar nærhet. Ta en tur igjennom byen og besøk Bergen Domkirke og spis lunsj eller middag på Bergen Matbørs hvor du finner 5 restauranter under samme tak. Har du tid, anbefaler vi å ta turen innom Nordnesparken eller en gåtur på en av de 7 fjellene som omkranser Bergen. Bergen lufthavn ligger ca. 20 minutter fra hotellet med bil.

3.5 823 anmeldelser fra TripAdvisor

Finn veien hit

Scandic Strand Telefon

+47 55593300

Veibeskrivelser

Veibeskrivelser Google Maps

Scandic Strand Adresse

Strandkaien 2-6
BERGEN