Coworking FAQ

Her finner du de vanligste spørsmålene om coworking-kortet vårt. Hvis du ikke finner svar på spørsmålet du leter etter, er du alltid velkommen til å kontakte et av våre hoteller.Kan jeg arbeide fra ett hotell på morningen og velge et annet hotell på ettermiddagen med mitt coworking-kort?

Selvfølgelig! Når du kjøper et coworking-kort har du tilgang til alle våre 270 hoteller.

Hvordan kjøper jeg et coworking-kort?

Et coworking-kort kjøper du på våre hoteller og er gyldig fra den dagen du kjøper det.

Hvor store er drop-in møterommene?

Størrelsen på møterommene varierer. Vi har mindre rom for opptil 2 personer, i tillegg til adskillig større møterom. Vi kan ikke garantere størrelsen på møterommet du får, men vi gjør vårt ytterste for å skaffe deg et møterom som tilfredstiller dine behov.  

Jeg skal bo hos dere, må jeg da betale for å sitte og arbeide i lobbyen?

Våre boende gjester er alltid velkomne til å sitte og arbeide i våre lobbyer uten å betale for det.

Jeg leier et drop-in møterom, er kaffe/te og vann inkludert for mine gjester?

Fordelene er kun tilgjengelig for de som har coworking-kort. Derfor må gjestene dine enten betale for kaffe/te og vann eller kjøpe et coworking-kort.

Kan jeg dele mitt coworking-kort med en venn eller kollega?

Ditt coworking-kort er personlig og kan ikke lånes bort.

Det med liten skrift
Tilbudet med 50 % rabatt er tilgjengelige for bestilling i løpet av september og oktober, etter oktober gjelder prisene som skissert over. Det er mulig å bestille daglig/ukentlig eller månedlig pass. Coworking prisene refunderes ikke og kan ikke ombestilles. Kan bare bestilles på hotellene våre. Arbeidsområder kan ikke reserveres, men du er alltid garantert et sted å jobbe. Hvis det er opptatt der du ønsker å sitte, vil våre ansatte hjelpe deg å finne et passende sted å sitte. Kvitteringen din må være tilgjengelig som en garanti når du bruker våre kontorfellesskap eller fordeler. 10 % rabatt i butikk, restaurant og bar er gyldig hver dag på alle hotellene våre for opptil 5 personer. Gratis isvann med eller uten kullsyre, inkluderer ikke drikke fra butikken. Drop-in møterom er tilgjengelig på ledig kapasitet. Møterom kan ikke forhåndbestilles og gjelder kun for de som har kjøpt Coworking pass for 1 dag, 7 dager eller 30 dager. Møterom kan benyttes i 3 timer.