Gratulerer med dagen dixi

Scandics populære førerhund, Dixi, fyller 5 år 18. desember. Vi fikk tak i henne for å høre hvordan hennes tid på Scandic har vært så langt, og hvordan det føles å fylle år.Gratulerer med dagen, Dixi!

Hvordan føles det å fylle 5 år?

Helt fantastisk! Jeg er i min beste alder! Benyttet anledningen til å sove litt lenger i dag, så da pappa ropte på meg lot jeg som om at jeg ikke hørte ham, og sov videre.

Har du blitt ordentlig oppvartet?

Ja, jeg er veldig fornøyd! Jeg har faktisk fått gaver flere ganger denne uken, både hundebein og bamser. Noen vil nok kalle meg bortskjemt ...

Du har nå jobbet for Scandic i 3 år, hvordan har dine år på Scandic vært? Det har vært veldig mye reising og jeg har besøkt mange spennende steder, fra Alta i nord til Berlin i sør. Og når jeg flyr blir jeg behandlet som en dronning! Jeg får eget sete, og ansatte ombord klapper og koser med meg, noe jeg liker veldig godt!

Hva liker du best med Scandic?

Det er helt klart å være på kontoret på fredager, da får jeg alltid et hundebein.

Hva synes du om dine kollegaer?

Jeg har veldig god kontakt med mine kollegaer. De klapper meg som regel når jeg kommer, hvis ikke dytter jeg borti dem mens de sitter og jobber, og da forstår de at jeg ønsker en klapp.

Du er sannsynligvis den mest kjente og mest bereiste hunden i verden. Du har nesten 800 tilhengere på @dogatwork. Hvordan vil du feire når du runder 1000 tilhengere?

Gitt min berømmelse, så tror jeg en suite på Scandic fylt med 1000 saftige hundebein kunne være en idé – det ville vel ikke vært for mye å be om, enig?

Hva er det beste du vet?

Søndager! Beste dagen i uken, for da kan jeg bli lenge i sengen.

Hvordan skal du feire jul?

Jeg skal både på landet og være i Stockholm, så får jeg møtt både familie og venner.

Sist, men ikke minst, hva ønsker du deg til jul?

Jeg ønsker at alle hunder skal ha et varmt og hyggelig hjem, og at de får minst ett saftig bein å tygge på i julen. Og så håper jeg at det vil komme mye snø – jeg elsker å leke i snøen.

Følg Dixi på Instagram @dagatwork