ta ekspressheisen rett til level 2

Tilbud til deg! Vi er glade for at du vil booke din neste overnatting hos oss. For å gi deg et enda bedre opphold, får du mulighet til å gå direkte inn på vårt andre nivå i Scandic Friends – Level 2.

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.

Bo oftere og få flere fordeler

Som medlem av Scandic Friends blir du belønnet på flere måter. Når du bor hos oss og spiser i vår restaurant (ikke glem å sette regningen på rommet ditt), tjener du poeng. Dine poeng kan brukes til bonusnetter, tilvalg og hos utvalgte partnere. Som medlem får du også tilgang til fordeler som 20 % rabatt på rom i de fleste helger og 10 % på mat i restauranten, selv når du ikke bor.

Level 2 fordeler

  • Tjen poeng både på opphold og mat
  • Restaurantvoucher NOK 50/natt

  • 230 bonuspoeng når du bestiller på vårt nettsted eller i vår app

  • Bo 2 betal for 1

  • 20 % rabatt på opphold i de fleste helger

  • 10 % rabatt på mat i restaurant og shop i helger

  • Spesialpriser i utvalgte ferier
  • For å kunne benytte deg av dette tilbud må du ha en gyldig tilbudskode
  • Tilbudet gjelder til Level 2. Medlemmer som allerede befinner seg på et høyere medlemsnivå,  beholder sitt nåværende medlemsnivå.

Nytt medlem?
Hvis du ikke allerede er medlem, klikker du på "Registrer" og legg inn kampanjekoden sammen med kontaktinformasjonen din. Du vil da motta en ny medlemskonto, som du oppgir hver gang du bestiller og bor hos oss.

Allerede medlem?

Hvis du allerede har blitt med i programmet, velger du «Allerede medlem», skriv inn kampanjekoden og logg inn på kontoen din. De 5 følgende oppholdene gir deg dobbelte netter.

Hvis du har glemt passordet ditt, klikk på linken nedenfor:

Glemt passord

Aktiver