Slik blir Scandics unike signaturhotell i TromsøI september 2025 åpner The Dock 69°39 by Scandic i bydelen Vervet i Tromsø.

Vervet er i rask utvikling, og som besøkende vil man oppleve at områdets rike historie er forent med moderne, pulserende folkeliv og spennende tilbud og opplevelser.

The Dock 69°39 by Scandic

Hotellet strekker seg over 12 etasjer og 17 300 kvadratmeter. Hotellet får 305 komfortable rom med panoramavinduer, hvor av 13 er suiter med spektakulær utsikt. Flere av rommene har romslige og separate soverom, bad og oppholdsrom. Videre vil hotellet få en unik à la carte-restaurant i 10. etasje, der gjestene kan nyte panoramautsikt over Tromsø og omkringliggende fjell og fjord. 

Tilbake på bakkeplan skal det etableres levende fellesarealer med mulighet for både sosialisering, arbeid og avslapping. Her vil det også være bar og matservering, i tillegg til en hotellbutikk med bruks- og gaveartikler.

Flere fasiliteter

  • Moderne treningsfasiliteter med velvære-avdeling både innendørs og utendørs
  • Kurs- og konferansefasiliteter til 300 personer
  • Mindre og fleksible møterom
  • Attraktive utearealer på bakkenivå, samt to takterrasser med utsikt
  • Lifestyle concierge med inngående kunnskap om attraktive tilbud og opplevelser

På historisk grunn

The Dock 69°39-navnet bygger på hotellets beliggenhet ved dokken i det historiske Vervet-området, og verftsområdets betydning i polarhistorien. Polferdene og ekspedisjonskulturen vil prege hotellets utforming, og 69°39 er hotellets beliggenhet - breddegrad 69 grader og 39 minutter nord. 

Skipsverftet ble byens første industriarbeidsplass da det ble etablert midt på 1800-tallet, og spilte en viktig rolle i norsk polarhistorie da det fikk i oppdrag å forsterke skuten Gjøa før Roald Amundsens ekspedisjon mot Nordvestpassasjen. Hotellet vil speile områdets rike historie, og være en trygg havn å vende tilbake til etter opplevelser i den rå, arktiske naturen.

Hotellet åpner for bestilling høsten 2024.


Kontaktinformasjon

PR & Communication Manager
Lars Anders Bolsø Vestad
+47 990 23 815
Lars.Vestad@scandichotels.com

Sales Manager, Tromsø 
Tonje Iselin Barth 
+47 473 14 695 Tonje.Barth@scandichotels.com

Marketing Project Manager 
Monika Stray
+47 952 06 465
Monika.Stray@scandichotels.com

HR Manager, District North
Mai-Lill Bjørnskau 
+47 922 90 784
Mai-Lill.Bjornskau@scandichotels.com