Møter og konferanser

Scandic er Norges største leverandør av konferanser og møter. Vi kan tilrettelegge for alt fra mindre møter til de store konferansene, kick-off, mingle eller events. Med våre fleksible møtepakker er det enkelt å holde møter.

Book et møte

Ugyldig antall personer
Detaljer
Kontaktperson er påkrevd
E-post er påkrevd Ugyldig e-postadresse
Telefon er påkrevd Ugyldig telefonnummer
Ugyldig format

Vi vil håndtere dine personlige opplysninger på en legitim måte i henhold til GDPR

Endrede rutiner grunnet koronasituasjonen

  • Det er nye krav til våre måter å møtes på og vi har iverksatt en rekke smittevern-tiltak og renholdsrutiner, i tillegg til tilpasninger i forbindelse med mattrygghet. For oss er det svært viktig at våre gjester skal føle seg trygge og få en god og fleksibel møteopplevelse hos oss.
  • Vi har fleksible møterom tilpasset ulike behov, og tilrettelegger bord og stoler med minimum 1 meters avstand mellom hver møtedeltager.
  • Vår populære Tastebreak-buffet er midlertidig erstattet med koronatilpasset smakfull mat. Vår lunsjbuffet er midlertidig erstattet med en velsmakende lunsjtallerken. Dersom det er allergier blant møtedeltakerne, er det fint om vi får beskjed om det i god tid.

En bedre møteopplevelse

Med 87 hoteller over hele Norge har vi mange gode tilbud til deg som ønsker å arrangere en større konferanse, mindre møter eller en sosial sammenkomst. Våre dedikerte møterådgivere vil lytte til dine spesifikke behov, bistå deg gjennom hele planleggingsprosessen og sikre at du får et møte med enda bedre resultat.

Uavhengig av om møtet er lite eller stort, om formålet er en team-building eller kick-off, kort eller langt, finner vi en løsning tilpasset deres behov. Vi har 280 hoteller i 6 land, og med over 2500 møterom er vi størst i Norden på møter. 

Maten vi serverer er nøye komponert for å passe til ditt møte og dine unike behov. 
Vi kan love dere smakfull og energirik mat som gir dere de beste forutsetninger for å prestere på topp. Dette betyr også at det er naturlig for oss å sørge for at alle finner noe de liker, uansett allergier og preferanser.