Bestill møterom

Møter og konferanser

Det å treffes er alltid gøy, og måten vi møtes på forandres og utvikler seg med tiden. Men en sak tror vi forblir det samme: magi oppstår når mennesker møtes, uansett om det skjer fysisk eller digitalt. Med over 60 års erfaring vet vi hvordan vi skaper et vellykket møte.

hvorfor møtes hos scandic?

Video, virtuelt, strømming, digital, Zoom, Teams, og nå også hybridmøter? Det kan være vanskelig å navigere gjennom alle de forskjellige begrepene. For oss spiller det ingen rolle hva møtet ditt heter, det som betyr noe er at hvert møte hos oss ​​vil være en god opplevelse.

  • Fleksibel. Vi har møtesteder for to til 2000 personer, enten det er ansikt til ansikt, online eller noe i mellom, for eksempel et hybridmøte. Vi har menneskene, rommene og teknologien til å skape et flott møte.
  • Hold deg kreativ. Kombiner inspirerende hotellmiljøer med deilig mat og forfriskninger som holder energinivået og humøret på topp.
  • Hybride møter. Hvorfor ikke ha ett møte fra flere steder? Les mer om våre hybride møteløsninger
  • Teknisk kunnskapsrik. Vi har moderne tekniske løsninger og skreddersyr møteopplevelsen etter dine behov. Personalet er alltid i nærheten, slik at du kan fokusere på møtet ditt mens vi tar oss av resten.
  • Bestill ditt neste møte online. Vi har gjort det enda lettere for deg som ønsker å bestille møter hos oss. Nå kan du enkelt bestille ditt neste møte helt selv –online.

Book enkelt ditt neste møte online

Book direkte i vår bookingsmodul her på siden. Trenger du hjelp -  se vår steg-for-steg guide ved å trykke på linken under.

Les mer

Populære konferansehoteller