Møter og konferanser

Mens måtene vi møtes på utvikler seg over tid, forblir en ting den samme: vi tror at magi skjer når folk kommer sammen, enten det er fra flere steder eller ansikt til ansikt. Med mer enn 60 års erfaring vet vi en ting eller to om hvordan vi kan gjøre møtene vellykkede.

Book et møte

Ugyldig antall personer
Detaljer
Kontaktperson er påkrevd Ugyldige tegn
Ugyldige tegn
E-post er påkrevd Ugyldig e-postadresse
Telefon er påkrevd Ugyldig telefonnummer
Ugyldig format

Vi vil håndtere dine personlige opplysninger på en legitim måte i henhold til GDPR

hvorfor møtes hos scandic?

Video, virtuelt, strømming, digital, Zoom, Teams, og nå også hybridmøter? Det kan være vanskelig å navigere gjennom alle de forskjellige begrepene. For oss spiller det ingen rolle hva møtet ditt heter, det som betyr noe er at hvert møte hos oss ​​vil være en god opplevelse.

  • Fleksibel. Vi har møtesteder for to til 2000 personer, enten det er ansikt til ansikt, online eller noe i mellom, for eksempel et hybridmøte. Vi har menneskene, rommene og teknologien til å skape et flott møte.
  • Hold deg kreativ. Kombiner inspirerende hotellmiljøer med deilig mat og forfriskninger som holder energinivået og humøret på topp.
  • Hybride møter. Hvorfor ikke ha ett møte fra flere steder? Les mer om våre hybride møteløsninger
  • Teknisk kunnskapsrik. Vi har moderne tekniske løsninger og skreddersyr møteopplevelsen etter dine behov. Personalet er alltid i nærheten, slik at du kan fokusere på møtet ditt mens vi tar oss av resten.


Har du spørsmål, eller ønsker du å bestille et møte? Ring oss eller bruk kontaktskjemaet, så hører du fra oss.