Bestill møterom

Konferanser og event

Hos oss kan dere holde store konferanser, kickoff, afterwork, minglefester, intervjuer, motevisninger, lanseringer, premierer og pressekonferanser. Vi har alle fasilitetene som skal til for at arrangementet blir vellykket. Det er lett å møtes på Scandic!

Hvor vil dere møtes?

På flere av hotellene kan det også arrangeres selskaper til dåp, konfirmasjon og bryllup. Det er enkelt å kombinere arrangementet med en komfortabel overnatting, som alltid inkluderer vår prisbelønte frokost.

Med våre 83 hoteller i Norge, kan vi tilby konferanser av alle slag. Våre hotell ligger sentralt, nære flyplasser eller i naturskjønne omgivelser. Det er alltid lett å finne frem til oss, og du er alltid i nærheten av severdigheter og underholdning.

Vi har laget en oversikt over de mest populære konferansedestinasjoner som du kan se gjennom og vurdere. Du kan enkelt bestille ditt neste arrangement ved å ringe, maile eller sende oss en forespørsel via vår online møte-bestillingsmodul øverst på siden.

Uavhengig av om møtet er lite eller stort, kort eller langt, finner vi en løsning tilpasset ditt behov. Vi er opptatt av at din møteopplevelse skal bli best mulig.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

 

Kontakt oss for gode møtetilbud i hele landet

+47 21 89 81 00

meeting@scandichotels.com

Edderkoppen scene, møte- og konferanserom, Scandic St. Olavs plass

Annerledes festlokaler

Flere av våre hoteller tilbyr flotte og unike festlokaler. Hva med eksempel:

Les mer