Bestill møterom

Konferanse i Oslo

Legger du konferansen til Oslo får du en herlig blanding av friluftsliv, kultur og storbypuls mellom slagene. Våre mange flotte konferansehoteller gir deg den perfekte rammen for ditt neste møte. Vi tilbyr alt fra den urbane Oslo, utkantsområder som Helsfyr og Holmenkollen, midt i sentrum eller nær Oslo lufthavn Gardermoen.

Våre beste konferansehoteller i oslo og omegn 

Scandic har et bredt utvalg av konferansehoteller i Oslo, og vi egner oss like godt som arrangør av store eventer som til mindre og private tilstelninger. Uansett om det er teambuilding-aktiviteter, kick-off eller et lite møte du skal arrangere – vi hjelper deg med organiseringen slik at du lykkes.

Vi tilbyr et stort utvalg av  moderne møtelokaler som kan tilpasses etter deres behov. Alle møterommene er utstyrt med avansert teknologi, inkludert Wi-Fi, projektorer og lydsystemer, slik at du kan holde produktive og vellykkede møter hver gang.

Våre dyktige kokker vil skape deilige og varierte menyer som passer for enhver anledning, enten det er en formell lunsjbuffé, en avslappet kaffe- og snackpause eller en elegant bankettmiddag. Vi tilbyr også et bredt utvalg av sunne og bærekraftige alternativer for å imøtekomme ulike kosthold og preferanser.

Velkommen til en vellykket møteopplevelse på et av våre hoteller i Oslo!

Oslo og omegn