Fasade, Scandic Lillestrøm, åpnes 2018
Fasade, Scandic Lillestrøm, åpnes 2018

Scandic fortsetter veksten i det norske markedet og nå bygger vi nytt hotell i Lillestrøm. Hotellet vil få flott beliggenhet rett ved Norges største kongressenter, Norges Varemesse, i tillegg til å ligge kun et steinkast fra knutepunktet Lillestrøm stasjon. Med andre ord, kort og rask vei til både Oslo Lufthavn Gardermoen og Oslo sentrum. Scandic Lillestrøm forventes å åpne 9. januar 2018.

Read more about Scandic Lillestrøm

Vi er allerede klare for å ta i mot deres forespørsel. Ta kontakt på lillestrom@scandichotels.com

Vårt nye hotell i Lillestrøm får 220 rom fordelt på 12 etasjer, og er den høyeste bygningen i området. I tillegg til overnatting, vil Scandic Lillestrøm tilby 500 kvadratmeter moderne og effektive møte- og konferansefasiliteter, samt kort vei til store messe- og eventlokaler på Norges varemesse. Alt ligger til rette for å kunne skreddersy både store og små møter, konferanser eller events.

Lillestrøm ligger kun 20 km nordøst for Oslo med gode togforbindelser til både Oslo sentrum og Oslo Lufthavn Gardermoen. Scandic Lillestrøm bygges i et område med flott beliggenhet med offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet, i tillegg til alt av shopping og restaruranter rett utenfor døren.

Finn veien hit

Scandic Lillestrøm Telefon

+47 23 15 50 50

Veibeskrivelser

Veibeskrivelser Google Maps

Scandic Lillestrøm Adresse

Stillverksveien 28
Lillestrøm

 Hotellet på kart Vis hotellet på kart
Scandic Lillestrøm