Våre hoteller i Oslo

Dette er hovedstaden som byr på seg selv! Kultur, historie, natur, shopping og natteliv - uansett hvilke av de fire årstider du velger å besøke byen har du hele spekteret av muligheter bokstavelig talt rett utenfor døren.

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Vis flere valg Bookingkode, eller Bonus Cheque eller Bonusnatt Vis færre valg

I Oslo kan du kombinere pulserende byliv, festivaler og matopplevelser med fjord, fjell og aktiviteter i naturskjønne omgivelser.

Med vårt store utvalg av hoteller i Oslo finner du et som er perfekt for akkurat ditt opphold, enten du skal på tur med vennegjengen, kjæresten, familien eller leter etter det perfekte konferansehotellet.

Oslo - en av Europas hotteste festivalbyer

Oslo har mye å by på hele året, men det er om sommeren byen virkelig våkner til live og inviterer til fest. Denne lille byen har faktisk et av Europas mest spennende konsertprogram, og hele sommerhalvåret yrer det av liv og muligheter for festival- og musikkglade mennesker. Opplev hippe og urbane Øya-festivalen, eller den mer klassiske rockefestivalen Norwegian Wood. Nyt musikk kombinert med fantastisk utsikt på OverOslo, eller ta med barna på Miniøya barnefestival. Velg og vrak i opplevelser og få oversikt på VisitOslos festivalkalender

 

Andre opplevelser og hotellalternativer


Kultur og historie

Oslo har en spennende og interessant historie og mye å by på når det gjelder kultur. De mest populære attraksjonene i Oslo omfatter skulpturparken Vigelandsparken, Operahuset, Holmenkollen og Vikingskipmuseet. 

Hoteller nær Vigelandsparken:

 

 

Restauranter og uteliv

I Oslo kan du velge og vrake i alt fra topp gourmet- og Michelin-restauranter til mer folkelige og sjarmerende spisesteder. Tar du en tur til Vulkan, en av Oslos nyoppussede bydeler, finner du blant annet Mathallen med alle sine spesialbutikker, kafèer og spisesteder. Her yrer det alltid av liv og du vil garantert finne noe godt å spise. 

Hoteller nær Vulkan

 

 

Shopping og mote

Om det er brukt vintage, det nyeste på motefronten eller klassisk design du er på jakt etter - Oslo har det. I sentrum finner du de store, kjente kjedehusene, de dyre og luksuriøse designbutikkene, shoppingsentrene og de mindre kjente og spennende butikkene. 

Hoteller i sentrum:

 

 

Natur og friluftsliv

Oslo og områdene rundt byr også på mange flotte turmuligheter hvis du liker å være ute og nyte frisk luft. Ta for eksempel en tur opp i høyden og nyt utsikten over hele Oslo fra Holmenkollen, eller nyt sjøluften nede ved vannkanten på Fornebu. Fra vårt hotell i Asker har du nær tilgang til Vestmarka som kan friste med flotte turmuligheter sommer som vinter.

Velg blant disse hotellene:

 
Vis mindre
Scandic Victoria Oslo, Oslo, exterior, facade
4.0 606 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Victoria Oslo

Bo sentralt i hjertet av Oslo, rett ved Karl Johans gate, Stortinget og Spikersuppa. Hotellet passer perfekt både for forretningsreise og fornøyelse.
Facade, Exterior
4.0 656 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Solli

Bo sentralt på Solli plass med yrende uteliv og gangavstand til shopping og attraksjoner. Prøv V Solli Bar & Spiseri og book ditt neste møte hos oss.
Scandic Byporten, facade, exterior
4.0 495 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Byporten

Bo i hjertet av Oslo. Gangavstand til shopping, severdigheter og kultur. Umiddelbar nærhet til offentlig transport – perfekt for å utforske byen.
Scandic Oslo City, exterior, Oslo
3.5 467 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Oslo City

Bo i kjernen av Oslo, ved Karl Johans gate og Operahuset. Benytt vårt konferansesenter, og avslutt dagen med et måltid i vår hyggelige restaurant.
Scandic-St_-Olavs-Plass-Lobby3.jpg
4.0 35 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic St. Olavs plass

Velkommen til et splitter nytt Scandic St. Olavs plass (tidligere Scandic Edderkoppen)! Bare et steinkast fra Karl Johans gate og med Oslos råeste møte- og eventfasiliteter.
Scandic Helsfyr, Oslo, exterior
4.0 331 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Helsfyr

Velegnet hotell for små møter til større konferanser. Ideelt for effektive forretningsreiser, kun 5 minutter fra flybuss, T-bane og Oslo sentrum.
Scandic Asker, exterior, facade
4.0 189 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Asker

Legg ditt neste møte til Asker, en kort togtur unna Oslo sentrum og i gangavstand til flytoget. Vi skreddersyr konferansepakker etter dine behov.
Scandic Holberg, facade
4.0 362 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Holberg

Sentralt hotell i hjerte av Oslo. Bo kun et steinkast fra Slottsparken og med gangavstand til Bogstadveien, Majorstua og Karl Johans gate.
Scandic Vulkan, exterior, facade
4.0 401 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Vulkan

Bo sentralt ved Grünerløkka i et ungt og urbant miljø. Perfekt for deg som liker design, kultur og mat og drikke, med Mathallen vegg-i-vegg.
Scandic Lillestrom in Norway, to be opened 2018.

Scandic Lillestrøm

Scandic Sjolyst, facade, exterior
3.5 326 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Sjølyst

Bo urbant og samtidig i nærheten av flotte uteområder. Perfekt beliggenhet for friluftsaktiviteter, forretningsreisende, idrettslag og grupper.
Scandic Fornebu, exterior
4.0 405 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Fornebu

Her er du nær naturen med strender, turløyper og golf. La barna leke fritt på ChildPlanet. Konferansefasiliteter med kapasitet på 1.850 personer.
Holmenkollen Park, View
4.0 669 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Holmenkollen Park

Hotellet er kjent for sin unike arkitektur og utsikt over hele Oslo. Nyt en middag i restauranten. Perfekt for konferanser og arrangementer.
Olympiatoppen Sportshotell, Oslo, health, training, exercise
4.0 15 anmeldelser fra TripAdvisor

Olympiatoppen Sportshotel

Sov, spis og tren som en olympisk utøver. Gå på ski i Nordmarka eller jogg rundt Sognsvann. Vi tilbyr mat for maksimal ytelse, for trening og møter.
Scandic Oslo Airport, exterior, facade
4.0 450 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Oslo Airport

Arranger din neste konferanse på vårt prisvinnende hotell. Med fleksible fasiliteter kan vi skreddersy møter og konferanser for deg.
Scandic Gardermoen, facade
3.5 227 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Gardermoen

Bo nær flyplassen. Sov ekstra lenge om morgenen og nyt frokost før en tidlig flyreise. Vi tilbyr fleksible konferansefasiliteter for effektive møter.