Våre hoteller i Oslo

Dette er hovedstaden som byr på seg selv! Kultur, historie, natur, shopping og natteliv - uansett hvilke av de fire årstider du velger å besøke byen har du hele spekteret av muligheter bokstavelig talt rett utenfor døren.

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Vis flere valg Bookingkode, eller Bonus Cheque eller Bonusnatt Vis færre valg
Scandic Victoria Oslo, Oslo, exterior, facade
4.0 640 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Victoria Oslo

Bo sentralt i hjertet av Oslo, rett ved Karl Johans gate, Stortinget og Spikersuppa. Hotellet passer perfekt både for forretningsreise og fornøyelse.
Facade, Exterior
4.0 677 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Solli

Bo sentralt på Solli plass med yrende uteliv og gangavstand til shopping og attraksjoner. Prøv V Solli Bar & Spiseri og book ditt neste møte hos oss.
Hotellfasade i solskinn, Scandic Byporten
4.0 541 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Byporten

Bo i hjertet av Oslo. Gangavstand til shopping, severdigheter og kultur. Umiddelbar nærhet til offentlig transport – perfekt for å utforske byen.
Hotellfasade, Scandic Oslo City
3.5 495 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Oslo City

Bo i kjernen av Oslo, ved Karl Johans gate og Operahuset. Benytt vårt konferansesenter, og avslutt dagen med et måltid i vår hyggelige restaurant.
Scandic-St_-Olavs-Plass-Lobby3.jpg
4.0 70 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic St. Olavs plass

Velkommen til et splitter nytt Scandic St. Olavs plass (tidligere Scandic Edderkoppen)! Bare et steinkast fra Karl Johans gate og med Oslos råeste møte- og eventfasiliteter.
Hotellfasade, Scandic Helsfyr
4.0 352 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Helsfyr

Velegnet hotell for små møter til større konferanser. Ideelt for effektive forretningsreiser, kun 5 minutter fra flybuss, T-bane og Oslo sentrum.
Fasade, Scandic Asker
4.0 192 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Asker

Legg ditt neste møte til Asker, en kort togtur unna Oslo sentrum og i gangavstand til flytoget. Vi skreddersyr konferansepakker etter dine behov.
Hotellfasaden i kveldsbelysning, Scandic Holberg
4.0 386 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Holberg

Sentralt hotell i hjerte av Oslo. Bo kun et steinkast fra Slottsparken og med gangavstand til Bogstadveien, Majorstua og Karl Johans gate.
Scandic Vulkan, exterior, facade
4.0 423 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Vulkan

Bo sentralt ved Grünerløkka i et ungt og urbant miljø. Perfekt for deg som liker design, kultur og mat og drikke, med Mathallen vegg-i-vegg.
Fasade, Scandic Lillestrøm, åpnes 2018

Scandic Lillestrøm

Scandic Sjolyst, facade, exterior, bicycle
3.5 333 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Sjølyst

Bo urbant og samtidig i nærheten av flotte uteområder. Perfekt beliggenhet for friluftsaktiviteter, forretningsreisende, idrettslag og grupper.
Hotellfasade, Scandic Fornebu
4.0 429 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Fornebu

Her er du nær naturen med strender, turløyper og golf. La barna leke fritt på ChildPlanet. Konferansefasiliteter med kapasitet på 1.850 personer.
Hotellfasade og omgivelser, Holmenkollen Park
4.0 728 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Holmenkollen Park

Hotellet er kjent for sin unike arkitektur og utsikt over hele Oslo. Nyt en middag i restauranten. Perfekt for konferanser og arrangementer.
Treningsrom med vekter på Olympiatoppen Sportshotel
4.0 17 anmeldelser fra TripAdvisor

Olympiatoppen Sportshotel

Sov, spis og tren som en olympisk utøver. Gå på ski i Nordmarka eller jogg rundt Sognsvann. Vi tilbyr mat for maksimal ytelse, for trening og møter.
Scandic Oslo Airport, exterior, facade
4.0 477 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Oslo Airport

Arranger din neste konferanse på vårt prisvinnende hotell. Med fleksible fasiliteter kan vi skreddersy møter og konferanser for deg.
Hotellfasade, Scandic Gardermoen
3.5 240 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Gardermoen

Bo nær flyplassen. Sov ekstra lenge om morgenen og nyt frokost før en tidlig flyreise. Vi tilbyr fleksible konferansefasiliteter for effektive møter.