Vårt hotell i Fauske

Fauske er kjent for sin vakre marmor og ligger i Nordland, på kysten av Skjerstadfjorden. Byen ligger innenfor polarsirkelen og har 24 timers dagslys fra mai til august, og midnattssol fra juni til juli. Den er nær isbreer, fjell, innsjøer, nasjonalparker og naturreservater. Hvis du ønsker å besøke grotter, ligger Svarthamarhola nær. Eller hva med et besøk til Fauskeeidet naturreservat for å se det unike fuglelivet? Hotellet vårt i Fauske har sentral beliggenhet nær fjorden.

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.