Vårt hotell i Alta

Alta er en av de nordligste byene i Norge og den største byen i Finnmark. Det er lett å komme seg hit da flyplassen ligger i kort avstand fra byen. Alta byr på natur og aktiviteter i verdensklasse. Her kan du oppleve nordlyset, midnattssolen, høye fjell, reinsdyr, samisk kultur og steinformasjoner beskyttet av UNESCO. Hvorfor ikke ta en tur opp i fjellene om vinteren på ski, eller prøve reinsdyr- eller hundeslede? Hotellet vårt i Alta er det perfekte stedet å bo for å utforske og oppleve denne spennende destinasjonen.

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.