Våre hotell i Trondheim

Trondheim er en livlig universitetsby, kjent for den gotiske katedralen Nidarosdomen. Gå ikke glipp av kirke- og kulturfestivalen Olavsfestdagene. Blant de mest populære utendørsaktivitetene er fiske, turgåing, sykling og golf, men shopping og restaurantene i det moderne senteret Solsiden er også å anbefale. Våre hotell i Trondheim ligger i selve hjertet av byen, ved Solsiden, Nidelven, Bakklandet og ved Lerkendal Stadion.

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Vis flere valg Bookingkode, eller Bonus Cheque eller Bonusnatt Vis færre valg

Trondheim

scandic-nidelven-facade.jpg
4.5 968 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Nidelven

Sett av tid til å nyte "Norges beste frokost". Populære Solsiden og attraksjoner som Nidarosdomen er i gangavstand. Vi tilbyr også flotte konferansefasiliteter.
Scandic Bakklandet, Trondheim, exterior
4.5 519 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Bakklandet

Bo på idylliske Bakklandet, Trondheims gamleby. Utforsk kjente severdigheter som Nidarosdomen. Nyt vakker utsikt og god mat i Brasseri Bakklandet.
Terrace, Roof, Exterior
4.0 260 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Solsiden

Bo i den populære, livlige bydelen Solsiden med nærhet til alt. Fantastisk shopping og uteliv rett utenfor døren. Perfekt for arrangementer og møter.
Scandic Hell, Vaernes, Trondheim, lobby
4.0 301 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Hell

Bo på et av Norges største hoteller, med utmerkede konferansefasiliteter med utstillingsplass på 1000 m², bare 600 meter fra flyplassen. Prisbelønnet frokost.
Scandic Lerkendal, facade, east, sign, exterior, autumn
3.5 242 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Lerkendal

Book ditt neste arrangement på et av Norges høyeste og mest miljøvennlige kongressanlegg. Vi dekker alle møtebehov og skreddersyr arrangementeter. 
Stiklestad-hotel-fasade.jpg
4.0 30 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Partner: Stiklestad Hotell

Bo på historisk grunn på Stiklestad Nasjonale Kultursenter. Sov godt i et av våre moderne rom og spis god mat i restauranten.