Våre hoteller i Stavanger

Stavanger er en vakker kystby full av historie, med en avslappet atmosfære og en beliggenhet i naturskjønne omgivelser. Byen er unik på grunn av de varierte og imponerende naturattraksjonene i nærheten. Scandic har fem hoteller i Stavanger - hoteller for en hver anledning.

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.

overnatting i stavanger

Med vårt utvalg av hoteller i Stavanger, kommer du helt sikkert til å finne et hotell som er perfekt for ditt opphold, enten du er på forretningsreise, skal på en konferanse eller besøker Stavanger som turist. Scandic har to hoteller i sentrum av Stavanger, Scandic Stavanger Park, et hjemmekoselig hotell som ligger nær alt du kan tenke deg av shopping, restauranter og uteliv, og Scandic Stavanger City, et urbant hotell med gangavstand til spennende Stavanger øst. Scandic Stavanger City har den populære restauranten Varmen Bar & Restaurant, som er et naturlig møtested for så vel hotellgjester som Stavangers lokalbefolkning. Rett ved Stavanger lufthavn (Sola lufthavn), Solastranden og Sola Golf Club, ligger Scandic Stavanger Airport. Hotellet er kjent for sin gode frokost og gode tilgjengelighet, og er perfekt for deg som skal reise med fly, holde et møte eller arrangere en konferanse. Midt i forretningsområdet Forus, er det moderne  konferansehotellet Scandic Stavanger Forus med møtefasiliteter for opptil 600 personer. Med strategisk beliggenhet ved Forum konferansesenter og samtidig nær naturen, finner du Scandic Forum, et hotell for alle type gjester, være seg idrettsutøvere, musikkinteresserte eller konferansedeltakere. Hotellet har en restaurant og skybar i 21. etasje med fantastisk utsikt over Stavanger.

Stavangerregionen

Stavangerregionen & Ryfylke har storslått natur med høye fjell og dype fjorder, fra ytre skjær til lune bygder, fra bratte utsiktstopper til grønne daler. I tillegg finner du lange hvite strender i Stavangerregionen. Jærstrendene strekker seg 70 kilometer fra Sør-Jæren og nesten til nordspissen av Jæren - ypperlig utgangspunkt for deg som liker å surfe. I hele regionen er det kort avstand til fjell og fjord.

Stavanger med omegn har mange kjente naturattraksjoner som blant annet Lysefjorden, Solastranda og de kjente steinformasjonene Preikestolen og Kjerag. Stavanger tilbyr også andre kulturelle severdigheter og opplevelser som blant annet Norsk Oljemuseum, Stavanger Domkirke fra 1100-tallet, Stavanger Museum, som er en samling av flere museer, og Arkeologisk Museum.

Er du interessert i golf, kan vi opplyse om at Stavangerregionen ikke har mindre enn seks 9-hulls og fire 18-hulls golfbaner, syv av dem er innenfor en halv times kjøring fra Forus. Banene har profesjonell kvalitet og er stort sett åpne for spill hele året - her er det bare å slå seg løs.

De kulinariske høydepunktene og kvaliteten på råvarene og restaurantene i denne delen av Norge får de beste skussmål fra både nasjonale matkritikere og fra Michelinguiden, hvor Stavanger ble første norske by, utenom hovedstaden, som fikk den gjeve Michelinstjernen i 2016.