Vårt hotell i Karasjok

Karasjok betegnes som samenes hovedstad, og er et naturlig og viktig stoppested på veien til Nordkapp. Landskapet er helt unikt og under de rette værforholdene kan det hende du får se nordlyset danse over vinterhimmelen. Karasjok byr på mange spennende utflukter og aktiviteter. Opplev samene og deres kultur på nært hold, gå på ski over vidden om vinteren, kjør reinsdyrslede, hundeslede eller snøscooter. Hotellet vårt i Karasjok er det perfekte stedet å bo mens du utforsker denne spennende destinasjonen.

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.