Gallivare

Nord i Sverige ligger byen Gällivare, kjent i Sverige som Europas gruvehovedstad. Dette er stedet for spennende opplevelser i villmarken, men også et perfekt sted for å slappe av i rolige omgivelser. Jernbanelinjene Malmbanan og Inlandsbanan møtes her. Her kan du prøve deg på utforkjøring fra toppen av fjellet Dundret, eller slappe av innendørs med noe varmt å drikke mens du beundrer nordlyset. Bo komfortabelt på Scandic Gällivare med beliggenhet i sentrum av byen, og nyt alle de vanlige fordelene du kan forvente når du bor på et Scandic-hotell.

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.