Våre hoteller i Jönköping

Jönköping har en vakker beliggenhet ved innsjøen Vättern. Det er mye å foreta seg i området, inkludert et besøk til Gränna, en idyllisk liten by hvor du kan lære om hvordan de røde og hvite "polkagrisene" blir laget. Området byr også på gode muligheter for turgåing. Bo på ett av våre to hoteller i Jönköping – Scandic Portalen, med beliggenhet i hjertet av sentrum nær restauranter og butikker, eller Scandic Elmia ved siden av Elmia utstillingssenter, 5 kilometer fra sentrum av byen.

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.