Hoteller i Senæjoki

Seinäjoki i Ostrobothnia er først og fremst kjent for sommerarrangementene som finner sted her. Tangomarkkinat festival, Provinssirock festival og Vauhtiajot-racene vil holde deg opptatt og underholdt! Scandic Seinäjoki ligger i hjertet av det hele, og fungerer som en utmerket base for å utforske det byen har å tilby. Du kan også besøke det anerkjente Alvar Aalto-senteret, og Sør-Ostrobothnia regionale museum hvis du ønsker å lære mer om lokal historie. Utforsk naturen og ta en kajakktur gjennom de nærliggende elvene og innsjøene 

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.