Våre hotell i Honningsvåg

Honningsvåg ligger i en bukt på sørøstsiden av Magerøya, bare 34 km fra Nordkapp. Honningsvåg er anløpshavn for cruiseskip, og det isfrie havet er viktig for de mange fiskeriene på øya. Denne sjarmerende fiskelandsbyen er den nordligste i Norge - og verden! Tar du turen til Nordkapp vil reisen ta deg gjennom et fantastisk landskap du sjelden vil glemme.

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.

Europas endepunkt

Velkommen til våre Scandic-hoteller 71 grader nord for Polarsirkelen i Honningsvåg.  Bo på våre hoteller i Honningsvåg og på Nordkapp og ha et perfekt utgangspunkt for å utforske og oppleve den spennende destinasjonen. Nyt arktisk mat med lokale råvarer og lokale delikatesser fra Nordishavet i spektakulære omgivelser.

Som Europas nordlige ytterpunkt er Magerøya og Nordkapp en spennende og eksotisk destinasjon med levende fiskevær, spektakulær natur og aktiviteter hele året i gjennom. Med sin beliggenhet nord for tregrensen byr Nordkapp på en storslått naturopplevelse. Det 307 meter høye Nordkapplatået er vel etablert som Europas nordligste punkt hvor tilreisende fra hele verden tar «selfie» foran den ikoniske globusen. Bestill inngang til Nordkapphallen.

Sommeren er full av muligheter, og siden Nordkapp befinner seg lengst nord i Norge er det også her du nyter midnattssola lengst. Fra ca. 14. mail til 29. juli kan du oppleve 24 timers dagslys. Kalde og varme havstrømmer i Nordishavet skaper mye tåke i området, og noe midnattssol garanteres derfor ikke. På en god dag når solen gløtter frem over et bronsefarget hav er det desto vakrere. 

For den mer geografiinteresserte turist anbefales også en fottur til Knivskjelodden som faktisk ligger 1450 meter lengre nord enn Nordkapplatået. Den 19 kilometer lange turen har ingen bratte stigninger og er godt egnet de fleste turgåere. En merket tursti går fra Nordkappveien (E69, 7km sør for Nordkapplatået) til Knivskjelodden. Stien er godt merket med røde T-er hele veien og turen tar omtrent 2,5 time.

Om du virkelig ønsker en opplevelse for livet, prøv en Nordkapptur på vinteren. Den arktiske vinteren på Magerøya byr på endeløse hvite sletter, blå himmel, et frådende, opprørt hav og et trolsk nordlys. På vinterstid er  reisen opp mot Nordkapp spektakulær og veldig væravhengig. All trafikk opp selve platået foregår derfor i kolonne i vintersesongen. Les mer om hvordan du kan planlegge din vinterekspedisjon til Nordkapp.