Våre hotell i Honningsvåg

Honningsvåg ligger i en bukt på sørøstsiden av Magerøya, bare 34 km fra Nordkapp. Honningsvåg er anløpshavn for cruiseskip, og det isfrie havet er viktig for de mange fiskeriene på øya. Denne sjarmerende fiskelandsbyen er den nordligste i Norge - og verden! Tar du turen til Nordkapp vil reisen ta deg gjennom et fantastisk landskap du sjelden vil glemme.

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.

Skal du til Nordkapp i sommer ? Bestill inngang til Nordkapp her.

Benytt også muligheten til å besøke Nordkapphallen når du er på Nordkapp-platået. Her finner du et riktig utvalg av severdigheter. Sprengt inn i fjellklippen venter en spektakulær panoramafilm som tar deg med på en reise gjennom fire årstider i et landskap fylt av kontraster, lys og storslått natur. Øverst i hallen finner du en restaurant med fantastisk utsikt til klippe og hav, en kaffebar og Aurora Borealis Bar. Informasjon om Nordkapp og Nordkapphallen

Er du ekstra eventyrlysten og ønsker å oppleve det «virkelige» Nordkapp, Knivsjelodden, kan vi anbefale en vandretur på 18 km. Når værforholdene er riktige, kan du være heldig å få se nordlyset om vinteren og midnattssolen om sommeren. Bo på våre hotell i Honningsvåg og Nordkapp, og du har et perfekt utgangspunkt for å utforske og oppleve denne eksotiske og spennende destinasjonen.