Vårt hotell i Roskilde

I 2012 ble Roskilde utnevnt til den beste shoppingbyen i Danmark, og byen kan holde enhver turist i aktivitet. Byen er kjent for attraksjoner som Roskilde domkirke, Lejre forsøkssenter og vikingskipmuseet med de godt bevarte restene av vikingskip. I sentrum er det utallige butikker, restauranter og kaféer. Hvert år samles nærmere 100 000 personer på Roskildefestivalen, en av Europas største musikkfestivaler. På slutten av en travel dag kan du slappe av på vårt sentralt beliggende hotell i Roskilde, Scandic Roskilde.

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.