Hoteller i Kouvola

I den allsidige byen Kouvola kan du oppleve historie og spennende utendørsaktiviteter. Du kommer ikke til å gå tom for spennende ting å oppleve i Kouvola-området. Beundre den gamle fabrikkbyen Verla og det spennende museumsområdet, eller tilbring en morsom dag på Tykkimäki fornøyelsespark. Nyt atmosfæren rundt de sjarmerende trebygningene i Kaunisnurmi museumsområde, eller tilbring en morsom dag på Tykkimäki fornøyelsespark. Det vakre naturlandskapet i byen, som Repovesi nasjonalpark og elvebredden til Kymijoki, innbyr til utforsking og nytelse. Scandic Kouvola tilbyr komfortabel overnatting og en utmerket beliggenhet midt blant Kouvolas attraksjoner!

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.