Våre hoteller i Värnamo

Värnamo har en naturskjønn beliggenhet ved elven Lagan, og nær den den vakre innsjøen Vidöstern. Byen er kjent for sine spektakulære omgivelser i tillegg til møbeldesign. Ta en tur gjennom nasjonalparken Stora Mosse, hygg deg i temaparken High Chaparral med aktiviteter fra det ville vesten, eller besøk Bruno Mathsson Centre for å lære mer om skandinavisk møbeldesign. Vårt designhotell i Värnamo, Scandic Värnamo, ligger i sentrum av byen, nær alle lokale attraksjoner.

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.