Våre hoteller i Bergen

Bergen er rik på historie og tradisjon og er full av småbysjarm og atmosfære. Byen tilbyr en spennende blanding av natur og kultur, og de mest populære attraksjonene omfatter Bryggen, kjent som Hansabryggen, fiskemarkedet, Fløibanen, Fantoft stavkirke og et landskap bestående av fjell og fjorder, inkludert spektakulære Hardangerfjorden og Sognefjorden. Vi har 6 Scandic-hoteller i Bergen. 5 av hotellene ligger i sentrum av byen, og 1 hotell ligger ved flyplassen.

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Vis flere valg Bookingkode, eller Bonus Cheque eller Bonusnatt Vis færre valg
Scandic Strand Bergen, facade
3.5 537 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Strand

Bo i hjertet av Bergen med kort vei til byens severdigheter og med en fantastisk utsikt over Bergen. Nyt en deilig frokost med utsikt over sjøen.
Hotellfasade med inngang, Scandic Neptun
3.5 696 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Neptun

Hotell med populære restauranter og showpakker, sentralt beliggende i Bergen med gangavstand til Torgallmenningen, Ole Bull- og Den Nationale Scene.
Scandic_Flesland_Airport_-_overview_facade_-above.jpg

Scandic Flesland Airport

Hotellfasade Scandic Byparken
3.5 715 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Byparken

Bo i hjertet av Bergen, med kort vei til severdigheter, restauranter og shopping. Prøv våre underholdende showpakker. Nærhet til offentlig transport.
Hotellfasade, Scandic Ørnen
4.0 840 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Ørnen

Stort konferansehotell med sentral beliggenhet. I 13. etasje finner du vår flotte restaurant Roast, skybar og en fantastisk utsikt.
Hotellfasade med hovedinngang, Scandic Bergen City
3.0 559 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Bergen City

Bo sentralt på Bergens største konferansehotell. Besøk populære severdigheter opplev et rikt kulturliv. Ypperlig for forretningsreisende og møter.
Hotellfasade i dagslys, Scandic Bergen Airport
3.0 221 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Bergen Airport

Bo ved flyplassen, ypperlig for møter og reisende. Hjemmekoselig hotell med fleksible møtefasiliteter. Nyt relax-avdelingen og god mat i restauranten.