Våre hoteller i Visby

Gotland er en av de mest popluære sommerdestinasjonene i Sverige, og vårt hotell, Scandic Visby, ligger i vakre omgivelser nære havnen i den idylliske byen Visby. I denne gamle og sjarmerende middelalderbyen kan man gå rundt i trange smug og titte i butikker, eller få en guidet tur i byen som står på UNESCOs verdensarvliste. Om sommeren anbefales et besøk på en av de vakre strendene i området, eller man ta et besøk på byens teater. Gotland er dessuten populært blant familier som gjerne tar et besøk til eventyrs- og vannparken Kneippbyn, samt Lummelundagrotten som tar deg på en reise inn i jordens indre.

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.