Bestill møterom

Våre møtepakker

Det skal være enkelt å møtes på Scandic. Hos oss er deres neste møte i erfarne og trygge hender. Uavhengig av om møtet er lite eller stort, kort eller langt, finner vi en løsning tilpasset deres behov. Vi har tenkt på alt, slik at dere kan fokusere på å få fullt utbytte av møtet.

Møtepakker gjør det enklere for deg

Ettersom du vet hva du får hos oss, kan du forberede deg på møteinnholdet i fred og ro. Det blir også lettere å bestille, ettersom du bare trenger å oppgi antall møtedeltakere og eventuelle spesielle ønsker. Våre møtepakker gjelder for møter og konferanser fra ti personer. Ønsker dere heldagsmøte, frokostmøte eller ekspressmøter så hjelper vi deg slik at du får akkurat det du ønsker deg.

Vi gjør vårt beste for å tilpasse møtepakkene etter dine behov og ønsker, men vi designer også gjerne egne løsninger fra bunn så ditt arrangement blir vellykket.

I Scandic tror vi at bedre mat gir bedre møter. Derfor tilbyr vi mat som er perfekt for deg og teamet å samles rundt for å knytte kontakt.

Alle måltider er skreddersydd etter nettopp deres møtebehov. Dermed kan vi love at dere finner smakfulle og energigivende måltider som gjør dere i stand til å yte deres beste.

Det betyr også at det er naturlig for oss å sørge for at alle finner noe de liker, uansett allergier og preferanser.

Bestill ditt neste møte online!

Vi har gjort det enda lettere for deg som ønser å bestille møter hos oss. Nå kan du enkelt bestille ditt neste møte helt selv –online.

  • Velg ønsket hotell og få priser se tilgjengelighet direkte
  • Du bestiller enkelt ditt neste møte for opptil 25 personer
  • Ditt neste møte er bestilt innen få minutter