Coworking at Scandic

Coworking at Scandic gir deg bedre arbeidsdager fullpakket med fordeler! Trenger du miljøendring, et raskt møte på farten eller et sted å jobbe fra når du er mellom flere møter? Hos oss får du alt det praktiske du forventer fra et kontorfellesskap, i tillegg til hyggelig personale og en komfortabel seng hvis du jobber litt (for) sent og ønsker å overnatte. Uansett hva årsaken er, er du velkommen til vårt fleksible kontorfellesskap!en bedre arbeidsdag - prøv nå fra 99,-/dag

Vi tilbyr en rekke komfortable arbeidsområder å velge mellom, for eksempel en avslappet sofa i livlige hotelllobbyer eller roligere områder basert på din arbeidsstil og dine behov. Kjøp et av våre coworking-kort - det er ingen abonnement eller oppsigelsestid. I september og oktober gir vi deg 50 % rabatt på våre allerede gode priser.

DAG UKE MÅNED
Kr 199,- Kr 99,- Kr 799,- Kr 399,- Kr 1999,- Kr 999,-

DROP-IN MØTEROM - 150,-/timen

Når du kjøper et daglig / ukentlig / månedlig kort, har du også muligheten til å bestille et drop-in møterom for kr 150,- per time ved ledig kapasitet. Møterommene kan ikke forhåndsbestilles og du kan ha rommet i max 3 timer.

Hvordan bestiller jeg?

Bare kom innom et av våre hoteller når du ønsker å gjøre unna en arbeidsøkt hos oss, så vil resepsjonisten hjelpe deg med å komme i gang.

VI GIR DEG ALT DU BEHØVER FOR EN BEDRE ARBEIDSDAG

I mange år har lobbyene våre fungert som uformelle kontorfellesskap. Nå vil vi ta det et steg videre og legge til noen gode fordeler for en bedre arbeidsdag, også for deg som ikke bor hos oss.

 • Velg fritt blant våre 270 destinasjoner i seks land
  Vi er der du er
 • Et bredt og fleksibelt utvalg av arbeidsområder å velge mellom
  En rekke arbeidsområder, har vi stor fleksibilitet. Og hvis du trenger et privat arbeidsområde for en dag, en uke eller til og med en måned, hjelper vi til med det.
 • Wi-Fi inkludert
  Enkel tilgang til raskt og pålitelig Wi-Fi
 • Kaffe og te inkludert
  Ubegrenset nybrygget kaffe og te for å holde energien oppe
 • Scandic water med og uten kullsyre 
 • Printing- og kopieringstjenester
  Få dine dokumenter skrevet ut på hotellet
 • 10 % rabatt på mat i SHOP, restaurant og bar
  Ikke ta avgjørelser på tom mage
 • Resepsjonstjeneste
  Vi er her for å hjelpe
 • Åpent 24/7
  Våre dører er alltid åpne
 • #Staysafe at Scandic
  Vår viktigste prioritet er å skape trygghet for våre gjester og ansatte
 • Drop-in møterom per time for 150,-
  Ved tilgjengelighet - kan ikke forhåndbestilles og gjelder kun for de som har kjøpt Coworking pass.

Velkommen!

Det med liten skrift
Tilbudet med 50 % rabatt er tilgjengelige for bestilling i løpet av september og oktober, etter oktober gjelder prisene som skissert over. Det er mulig å bestille daglig/ukentlig eller månedlig pass. Coworking prisene refunderes ikke og kan ikke ombestilles. Kan bare bestilles på hotellene våre. Arbeidsområder kan ikke reserveres, men du er alltid garantert et sted å jobbe. Hvis det er opptatt der du ønsker å sitte, vil våre ansatte hjelpe deg å finne et passende sted å sitte. Kvitteringen din må være tilgjengelig som en garanti når du bruker våre kontorfellesskap eller fordeler. 10 % rabatt i butikk, restaurant og bar er gyldig hver dag på alle hotellene våre for opptil 5 personer. Gratis isvann med eller uten kullsyre, inkluderer ikke drikke fra butikken. Drop-in møterom er tilgjengelig på ledig kapasitet. Møterom kan ikke forhåndbestilles og gjelder kun for de som har kjøpt Coworking pass for 1 dag, 7 dager eller 30 dager. Møterom kan benyttes i 3 timer.