Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder
Booking Code Icon
Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.

Velkommen til Scandic Karl Johan, ditt andre hjem midt i byen! Hos oss får du Oslos mest sentrale beliggenhet og dessuten høy kvalitet, smart design og komfort med på kjøpet.

Read more about Scandic Karl Johan

På Scandic Karl Johan får du boutique-hotell følelsen kombinert med minimalistisk design og smarte løsninger. Våre rom er fylt med kvalitet og alt du trenger for å slappe av, lade opp og logge på hvis du skulle trenge det. Alle våre rom er innredet med myke og komfortable dobbeltsenger, og på badet kan du nyte morgenstellet i våre behagelige rainshower-dusjer. Hos oss skal det være lett å være online og bli værende der så lenge du vil. Vi har gratis wifi i hele hotellet og som gjest har du gode lademuligheter med både USB og plug på alle rom. Scandics prisbelønte frokostbuffet får du hver morgen i loungeområdet som på ettermiddagen serverer lettere måltider, snacks og drikke. I vår SHOP vil du alltid finne det du skulle trenge om du for eksempel er fysen på noe godt, eller har glemt tannbørsten.

Her har du alt Oslo har å by på innenfor rekkevidde, som kultur og historie, men selvsagt også den beste shoppingen, restaurantene og utelivet. Her bor du med umiddelbar nærhet til buss, trikk, t-bane og tog, men dette er på ingen måte noe du er avhengig av når du bor midt i smørøyet og kan ta bena fatt for å se byen.

3.5 674 anmeldelser fra TripAdvisor

Finn veien hit

Scandic Karl Johan Telefon

+47 23 15 53 00

Veibeskrivelser

Veibeskrivelser Google Maps

Scandic Karl Johan Adresse

Arbeidergata 4
Oslo