Bedre mat – bedre møter

I Scandic tror vi at bedre mat gir bedre møter. Derfor tilbyr vi mat som er perfekt for deg og teamet å samles rundt for å knytte kontakt og omgås.

Book et møte

Ugyldig antall personer
Detaljer
Kontaktperson er påkrevd Ugyldige tegn
Ugyldige tegn
E-post er påkrevd Ugyldig e-postadresse
Telefon er påkrevd Ugyldig telefonnummer
Ugyldig format

Vi vil håndtere dine personlige opplysninger på en legitim måte i henhold til GDPR

Servering med fleksibilitet

Vi tilbyr fleksible serveringsformer for ditt møte

 • In-Room 
  Vil du gjerne bli mett og få tilført ny energi uten å måtte avbryte møtet? Vår in-room service er en flott måte å fortsette møtemagien på samtidig som dere nyter et smakfullt måltid på møterommet.

 • Buffet
  Konsentrer deg om én rett, eller prøv alle sammen. Med vår buffetmeny er det helt opp til deg. Velg blant smakfulle og energigivende retter basert på ferske råvarer. Det finnes garantert noe som passer nettopp dine smaksløker, uansett allergier eller preferanser.

  Tilgjengelig som et utvidet tilbud på utvalgte hoteller:
 • Mingle
  Alle våre måltider legger til rette for gode samtaler. Velg vår minglemeny for en engasjerende matopplevelse som man kan nyte samtidig som man er sosial.

 • Sharing
  Måltider bør åpne for at man kan knytte kontakter og samles. Derfor er vår sharingmeny det perfekte valget for å la alle nyte deilige og energigivende retter servert på fellesfat.


Mat for alle – uansett allergier og preferanser

I Scandic tror vi at bedre mat gir bedre møter. Derfor tilbyr vi mat som er perfekt for deg og teamet å samles rundt for å knytte kontakt og omgås. Alle måltider er skreddersydd etter nettopp deres møtebehov. Dermed kan vi love at dere finner smakfulle og energigivende måltider som gjør dere i stand til å yte deres beste. 

Det betyr også at det er naturlig for oss å sørge for at alle finner noe de liker, uansett allergier og preferanser.

I Scandic er vi også kjent for vår rikholdige frokostbuffet med mange allergivennlige alternativer. 

Sosiale måltider

Visible chefs

Møt kokkene på Scandic! De talentfulle matkreatørene er her for å gi deg en annerledes og interaktiv matopplevelse i våre restauranter. Du finner dem ute i restauranten, der de gjerne forteller om inspirasjonen bak maten du spiser, og om hvordan den har blitt nøye tilpasset nettopp ditt møte.

A BETTER cup of coffee

Når du drikker en kopp kaffe på Scandic bidrar du til et bedre liv for kaffebonden. Men visste du at kaffe også kan forbedre møtene dine? 

I Scandic serverer vi årlig mer enn 25 millioner kopper økologisk og UTZ-sertifisert kaffe ved våre hoteller, som blant annet muliggjør skolegang for kaffebøndenes barn.

Studier viser at deltakere som drikker kaffe i møter er mer produktive og fokuserte i
gruppesamtaler, samt mer aktive og positive til det som blir diskutert. Kaffe påvirker synapsene
i den venstre hjernehalvdelen så vi reagerer ekstra raskt når vi leser positive ord.*
(*Studie publisert i PLOS ONE, gjort av forskere ved Ruhr University i Tyskland).