Bestill møterom

Bedre mat – bedre møter

I Scandic tror vi at bedre mat gir bedre møter. Derfor tilbyr vi mat som er perfekt for deg og teamet å samles rundt for å knytte kontakt og omgås.

mat og servering til ditt møte

Mat er en del av helhetsopplevelsen når du besøker hotellene våre. Våre profesjonelle ansatte skaper sammen en matopplevelse på våre hoteller for ditt møte, konferanse, fest samt idrettsgrupper og den "vanlige" gjesten. Og velger du å overnatte, så kan du glede deg til vår frokostbuffet.

Servering med fleksibilitet

Vi tilbyr fleksible serveringsformer for ditt møte

 • In-Room 
  Vil du gjerne bli mett og få tilført ny energi uten å måtte avbryte møtet? Vår in-room service er en flott måte å fortsette møtemagien på samtidig som dere nyter et smakfullt måltid på møterommet.

 • Buffet
  Konsentrer deg om én rett, eller prøv alle sammen. Med vår buffetmeny er det helt opp til deg. Velg blant smakfulle og energigivende retter basert på ferske råvarer. Det finnes garantert noe som passer nettopp dine smaksløker, uansett allergier eller preferanser.

  Tilgjengelig som et utvidet tilbud på utvalgte hoteller:
 • Mingle
  Alle våre måltider legger til rette for gode samtaler. Velg vår minglemeny for en engasjerende matopplevelse som man kan nyte samtidig som man er sosial.

 • Sharing
  Måltider bør åpne for at man kan knytte kontakter og samles. Derfor er vår sharingmeny det perfekte valget for å la alle nyte deilige og energigivende retter servert på fellesfat.


Mat for alle – uansett allergier og preferanser

  

I Scandic tror vi at bedre mat gir bedre møter. Derfor tilbyr vi mat som er perfekt for deg og teamet å samles rundt for å knytte kontakt og omgås. Alle måltider er skreddersydd etter nettopp deres møtebehov. Dermed kan vi love at dere finner smakfulle og energigivende måltider som gjør dere i stand til å yte deres beste. 

Det betyr også at det er naturlig for oss å sørge for at alle finner noe de liker, uansett allergier og preferanser.

I Scandic er vi også kjent for vår rikholdige frokostbuffet med mange allergivennlige alternativer. 

A BETTER cup of coffee

Når du drikker en kopp kaffe på Scandic bidrar du til et bedre liv for kaffebonden. Men visste du at kaffe også kan forbedre møtene dine? 

I Scandic serverer vi årlig mer enn 25 millioner kopper økologisk og Fairtrade-sertifisert kaffe ved våre hoteller, som blant annet muliggjør skolegang for kaffebøndenes barn.

Studier viser at deltakere som drikker kaffe i møter er mer produktive og fokuserte i
gruppesamtaler, samt mer aktive og positive til det som blir diskutert. Kaffe påvirker synapsene
i den venstre hjernehalvdelen så vi reagerer ekstra raskt når vi leser positive ord.*
(*Studie publisert i PLOS ONE, gjort av forskere ved Ruhr University i Tyskland).

Breakfast_-_UGC.jpg

En god start på dagen

Hos oss starter du dagen med vår smakfulle og prisbelønte frokost - klar for en ny dag!

Enten du slapper av alene, er sammen med venner, oppdager et nytt reisemål, forbereder et maraton eller skal på det viktigste møtet så langt i din karriere, så får du en bedre start på dagen hos oss.

Les mer