Bestill møterom

Taste Break

I Scandic vet vi at pausene er vel så viktige som møtet. Derfor har vi utviklet vår smakfulle Taste Break som gjør at du kan fylle opp energilageret til ettermiddagsmøtet med spennende smaker, forfriskende drikker og søte fristelser.

Smakfulle pauser mellom øktene

Når viktige beslutninger skal tas og kreative ideer myldre, trengs det energi – og det fikser vi! Vi har nemlig fornyet og forbedret vår allerede populære pausemat, Taste Break, til å bli noe helt unikt, men samtidlig også noe alle kan like.

Velg ut dine favoritter blant våre Taste Breaks:

Sett sammen ditt møtes Taste Break ved å velge én rett fra hver "smak" i listen nedenfor.

  • Drikke:

Smoothies, milkshakes, shoots 

  • Søtt:

Kaker/småkaker/muffins.

  • Sunn:

Litt etter årstider: grønnsaker, fruktsalat (gjerne med bær i sesong), yoghurt med müsli eller rørte bær, marinert vannmelon, cherrytomater med olivenolje og salt, fruktfat, små grove sandwicher med godt pålegg, energibars (noen med mørk sjokolade) og nøtter.

  • Nøttebasert:

Egenlagde nøtteblandinger som saltbakte mandler, stekte og røkte cashewnøtter, ristede peanøtter uten salt og tørket frukt.

  • Allergivennlig:

Pecanpai, kokosterte, sjokoladekake, muffins (glutenfrie/laktosefrie), glutenfrie wraps og pavebrød.

  • Vegansk:

Egenlagde nøtteblandinger som saltbakte mandler, stekte og røkte cashewnøtter, ristede peanøtter uten salt, tørket frukt, grønnsaker, fruktsalat, soyayoghurt og cherrytomater med olivenolje og salt.

Taste Break serveres mellom 14.00 og 16.00.