Taste Break

I Scandic vet vi at pausene er vel så viktige som møtet. Derfor har vi utviklet vår smakfulle Taste Break som gjør at du kan fylle opp energilageret til ettermiddagsmøtet med spennende smaker, forfriskende drikker og søte fristelser.

Book et møte

Ugyldig antall personer
Detaljer
Kontaktperson er påkrevd
E-post er påkrevd Ugyldig e-postadresse
Telefon er påkrevd Ugyldig telefonnummer
Ugyldig format

Vi vil håndtere dine personlige opplysninger på en legitim måte i henhold til GDPR

Endrede rutiner grunnet koronasituasjonen

  • Det er nye krav til våre måter å møtes på og vi har iverksatt en rekke smittevern-tiltak og renholdsrutiner, i tillegg til tilpasninger i forbindelse med mattrygghet. For oss er det svært viktig at våre gjester skal føle seg trygge og få en god og fleksibel møteopplevelse hos oss.
  • Vi har fleksible møterom tilpasset ulike behov, og tilrettelegger bord og stoler med minimum 1 meters avstand mellom hver møtedeltager.
  • Vår populære Tastebreak-buffet er midlertidig erstattet med koronatilpasset smakfull mat. Vår lunsjbuffet er midlertidig erstattet med en velsmakende lunsjtallerken. Dersom det er allergier blant møtedeltakerne, er det fint om vi får beskjed om det i god tid.

Smakfulle pauser mellom øktene

Når viktige beslutninger skal tas og kreative ideer myldre, trengs det energi – og det fikser vi! Vi har nemlig fornyet og forbedret vår allerede populære pausemat, Taste Break, til å bli noe helt unikt, men samtidlig også noe alle kan like.

Velg ut dine favoritter blant våre Taste Breaks:

Sett sammen ditt møtes Taste Break ved å velge én rett fra hver "smak" i listen nedenfor.

  • Drikke:

Smoothies – 5 sorter til forskjellige dager
Milkshakes – laget på is til forskjellige dager

  • Søtt:

10 kaker/småkaker/muffins.

  • Sunn:

Litt etter årstider: grønnsaker, fruktsalat (gjerne med bær i sesong), yoghurt med müsli eller rørte bær, marinert vannmelon, cherrytomater med olivenolje og salt, fruktfat, små grove sandwicher med godt pålegg, energibars (noen med mørk sjokolade) og nøtter.

  • Nøttebasert:

Egenlagde nøtteblandinger som saltbakte mandler, stekte og røkte cashewnøtter, ristede peanøtter uten salt og tørket frukt.

  • Allergivennlig:

Pecanpai, kokosterte, sjokoladekake, muffins (glutenfrie/laktosefrie), glutenfrie wraps og pavebrød.

  • Vegansk:

Egenlagde nøtteblandinger som saltbakte mandler, stekte og røkte cashewnøtter, ristede peanøtter uten salt, tørket frukt, grønnsaker, fruktsalat, soyayoghurt og cherrytomater med olivenolje og salt.

Taste Break serveres mellom 14.00 og 16.00.