Frokost for en bedre start på dagen

Enten du slapper av alene, er sammen med venner, oppdager et nytt reisemål, forbereder et maraton eller skal på det viktigste møtet så langt i din karriere, så får du en bedre start på dagen hos oss. En følelse som henger igjen når du drar hjem.en bedre start på dagen

Så snart du kommer til frokosten skjønner du at det er her det skjer. Her blir folk kjent med hverandre, familier samles rundt et fjell av pannekaker, par ser kjærlig på hverandre og venner som ikke har sett hverandre på årevis treffes igjen. Noen forsegler et livslangt forretningssamarbeid over en kopp kaffe, mens andre finner sin store kjærlighet under duften av nybakt brød.

Ditt velvære avhenger av god mat

Scandic legger stor vekt på deilig mat og en behagelig atmosfære for å gi deg en god start på dagen. For at du skal kunne være den beste versjonen av deg selv, serverer vi en sunn miks av energigivende frokostartikler og smakfull mat. God mat påvirker din neste begynnelse.

Har du lyst på en liten matbit om ettermiddagen eller kvelden? Besøk vår SHOP der du finner smørbrød, kaffe og snacks 24 timer i døgnet.

Grunner til en bedre start på dagen hos oss

  • En frokostbuffet* er alltid tilgjengelig for deg, inkludert sunne alternativer
  • Allergivennlig frokost med gluten- og laktosefrie produkter samt veganske og vegetariske alternativer
  • Alle egg som serveres på våre hoteller er fra frittgående høner, dette gjelder også når vi bruker det som ingrediens
  •  Debio-sertifisert i Norge
  • Kaffen er Fairtrade- eller UTZ Good Origin-sertifisert
  • Vi jobber med å redusere matavfall i samarbeid med Karma og Too Good To Go, apper som viser mat som kan reddes i nærheten
  • Frokost er inkludert* på de fleste hotellene våre i Norden, eller tilgjengelig som et valgfritt tilvalg.

* Noen av signaturhotellene våre i Sverige og Norge har ikke frokost inkludert i prisen. Hotellene våre i Tyskland og Polen har ikke frokost inkludert i prisen, men tilbyr dette som et valgfritt tilvalg.