Grønn frokost

Vi utvikler oss i takt med folks matvaner, og stadig flere etterspør spennende, sunne og grønne alternativer. Ikke minst ønsker flere muligheten til å spise vegansk.Mer vegansk – sunnere – grønnere

At frokost har en helt spesiell plass i vårt hjerte er ingen hemmelighet. Vår lidenskap for frokost våkner til live hver eneste morgen, i hver eneste frokostkokk, frokostvert og barista. Vi utvider satsingen på veganske, sunne, grønne og lokale alternativer, slik at du får et enda rikere frokostutvalg når du bor hos oss.

Vi samarbeider med flere av de beste aktørene i bransjen for at du skal få et rikt og velsmakende vegansk tilbud. Hos oss skal det være lett å finne de veganske produktene på frokostbuffeten. Våre 100% veganske alternativer er merket med grønne skilt, og våre frokostverter hjelper deg gjerne hvis du lurer på innhold eller opphav til noen av produktene.

Et bærekraftig frokosttilbud

Scandic har de siste årene utviklet mat- og drikketilbudet, og har introdusert små og store tiltak for å bli mer bærekraftig. Scandic har blant annet reddet over 300 000 porsjoner overskuddsmat gjennom restemat-appen Too Good To Go. Samtidig forsynes frokostbufféene på Scandics Oslo-hoteller med urban og kortreist honning fra hotellkjedens egne bigårder og humlehotell på toppen av Scandic Vulkan og Scandic Lillestrøm.