Grønn frokost

Vi utvikler oss i takt med folks matvaner, og stadig flere etterspør spennende, sunne og grønne alternativer. Ikke minst ønsker flere muligheten til å spise vegansk.Mer vegansk – sunnere – grønnere

At frokost har en helt spesiell plass i vårt hjerte er ingen hemmelighet. Vår lidenskap for frokost våkner til live hver eneste morgen, i hver eneste frokostkokk, frokostvert og barista. Vi utvider satsingen på veganske, sunne, grønne og lokale alternativer, slik at du får et enda rikere frokostutvalg når du bor hos oss.

Vi samarbeider med flere av de beste aktørene i bransjen for at du skal få et rikt og velsmakende vegansk tilbud. Hos oss skal det være lett å finne de veganske produktene på frokostbuffeten. Våre 100% veganske alternativer er merket med grønne skilt, og våre frokostverter hjelper deg gjerne hvis du lurer på innhold eller opphav til noen av produktene.

Et bærekraftig frokosttilbud

Scandic har de siste årene utviklet mat- og drikketilbudet, og har introdusert små og store tiltak for å bli mer bærekraftig. Scandic har blant annet reddet over 100 000 porsjoner overskuddsmat gjennom restemat-appen Too Good To Go. Samtidig forsynes frokostbufféene på Scandics Oslo-hoteller med urban og kortreist honning fra hotellkjedens egne bigårder og humlehotell på toppen av Scandic Vulkan og Scandic Solli.

Som en del av den nye satsningen på en grønnere frokost, kan Scandic blant annet friste med vegansk ost, yoghurt, postei, falafel og hummus på sine hoteller.

Bor du på Scandic Vulkan i Oslo får du både speltbrød fra Handwerk-bakeri og honning fra biene på taket rett over hotellet. På våre hoteller vil du til en hver tid finne produkter fra lokale leverandører. En av dem er «Grønne folk», et lite selskap fra Frosta i Trøndelag, midt i hjertet av det grønne matfatet i Norge. Disse og Eidum gårdsbakeri er bare noen av våre lokale leverandører som du vil finne under frokosten hos Scandic Nidelven, hotellet vårt som serverer Norges beste frokost.