Restauranter & barer

Mat og drikke er en viktig del av livet. Derfor ønsker vi at hvert eneste måltid skal være en kulinarisk opplevelse, uavhengig om du er på reisefot eller bare tar turen innom nærmeste hotell til frokost, brunsj, lunsj eller middag. I våre hotellbarer skal det være en hyggelig, enkel og avslappende atmosfære.Norges frokosttilbud i sommer

Grunnet korona er vårt tilbud tilpasset i sommer. For informasjon om tilbudet i andre land enn Norge sjekk scandichotels.com.

  • Vår prisbelønte frokostbuffet er midlertidig erstattet med en velsmakende frokosttallerken, en enkel varmmatstasjon, samt selvbetjente stasjoner med individuelt pakket pålegg, frukt, yoghurt og korn.
  • For gjester som ønsker å ta med frokosten på rommet eller andre steder, tilbyr vi smakfulle, individuelt pakkede frokostposer. Dette må avtales ved innsjekk.
  • Frokost åpningstider for alle norske hotell i perioden 19/6 - 31/8 : 08.00 - 11.00
  • De fleste av våre barer og restauranter er midlertidig stengt eller har et begrenset tilbud, vi sørger for en velfylt shop og mulighet for å kjøpe forfriskninger via resepsjonen.