Restauranter & barer

Mat og drikke er en viktig del av livet. Derfor ønsker vi at hvert eneste måltid skal være en kulinarisk opplevelse, uavhengig om du er på reisefot eller bare tar turen innom nærmeste hotell til frokost, brunsj, lunsj eller middag. I våre hotellbarer skal det være en hyggelig, enkel og avslappende atmosfære.Midlertidig tilpasset tilbud

Frokost

Vi serverer en smakfull frokostbuffet, tilpasset covid-19 retningslinjer, som nytes i restauranten,. Buffeten består av utvalgte frokostprodukter og selvbetjente stasjoner med frisk og tørket frukt, yoghurt og korn. Ønsker du en energirik frokost har vi også en varmmatstasjon med speilegg/eggerøre, frokostpølser, bacon, pannekaker, egg og tomatbønner og lun leverpostei. Vi har også et godt frokostutvalg for allergikere og veganere.

For deg som ikke ønsker å forsyne deg fra buffeten av hensyn til smittevern tilbyr vi en ferdig tilberedt frokosttallerken. Ønsker du å spise på rommet tilbyr vi også en frokostpose. Dette bestilles ved innsjekk og hentes i resepsjonen innen kl 10 dagen etter. 

Restaurant, bar og SHOP

De fleste av våre barer og restauranter er dessverre midlertidig stengt eller har et begrenset tilbud. Vi sørger for en velfylt SHOP og du kan også kjøpe forfriskninger via resepsjonen.

StaySafe at Scandic