En bedre morgen varer hele dagen

Sove lenge eller stå tidlig opp. Lese avisen eller forberede dagens møte. Nyte en rolig stund eller møtes og le sammen venner. Uansett hvordan din morgen ser ut, handler det om å få den beste starten på dagen. En følelse, som gjerne varer helt til neste morgen.

La en bedre morgen vare hele dagen

Med en virkelig god start på dagen er du klar for det meste. Uansett om du skal i et viktig møte, løpe halvmaraton eller oppleve en dag i byen. Her finner du inspirasjon som løfter din frokost til et nytt nivå. 

En herlig morgen begynner egentlig allerede dagen før. Med en god natts søvn er du klar for dagens viktigste måltid - frokosten. Vi slår et slag for å la frokosten bli en opplevelse, og en følelse som varer hele dagen. Både når du er gjest hos oss og etter en herlig morgen med slumring hjemme.

Vi i Scandic brenner for en god frokost, derfor har vi samlet sammen en rekke godt oppskrifter du kan lage hjemme. Her har vi fått tips fra vår dedikerte kokker, bloggere og matentusiaster. Håper du finner noe som virkelig faller i smak. God frokost!