Spicy sheriffomelett

Lite smaker bedre om morgenen enn en skikkelig god omelett. Hvis du ikke lager dem for store, tar det heller ikke så lang tid. Lag heller to! Her er oppskriften på en omelett som smaker herlig og litt spicy, Scandic Nidelvens spesielle Sheriffomelett.




Oppskrift

Sheriffomelett

 

Ingredienser Slik gjør du
3 egg 1. Knekk tre egg i en bolle og bland med fløten (1 ss per 2 egg). Omeletten blir ekstra god hvis du tar eggene ut av kjøleskapet en stund før du skal lage maten, slik at de får tid til å bli romtempererte.
1,5 ss fløte 2. Visp eggene godt sammen.
Vårløk 3. Kutt opp litt chorizopølse, vårløk og ost.
Chorizo-pølse 4. Tøm eggemiksen i en varm stekepanne (middels til høy varme på platen). Dryss chorizo, ost, vårløk og litt Tabasco- og Sriracha-saus over, og kvern over litt salt og pepper.
Tabasco-saus 5. Brett omeletten, stek i to minutter og server. Omeletten smaker ekstra godt sammen med litt salat og nybakt brød.
Sriracha-saus  
Salt og pepper  
Ost etter smak